A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba. Megértettem
Termékek Menü
0

Többet szeretne tudni a kandallóépítésről?
Kövesse folyamatosan frissülő blogunkat.
 
Kategóriák
Ön itt jár: > >

Blog

Kandalló új stílusban! - NBC termékcsalád

  Ha kandallóválasztás előtt állunk, elsődleges tényezőnek a technikai paramétereket vesszük figyelembe, azonban a küllem sem elhanyagolható. Tapasztalatból mondhatjuk, hogy Hölgy vásárlóink figyelmét, a forma is nagyban befolyásolja. Az európai trendeknek megfelelően gyártónk ennek az igénynek eleget téve megalkotta legújabb három oldalüveges NBC termékcsaládját.

II. Kandallós találkozó - Galgamácsa

Partnerprogramunk elindulásával fontosnak tartjuk, hogy a szakembereket megfelelően tájékoztassuk az általunk forgalmazott termékkörökről és a gyártók legújabb fejlesztéseiről.

Az év kertje 2017-ben legyen az Öné!  Minden ház körül a rendezettség, a praktikusság és a lélegzetelállító kiegészítők azok, amik igazán stílusossá varázsolják otthonunkat.  A tavasz beköszöntével nem csak nekünk van szükségünk a megújulásra, hanem ugyanúgy a környezetünknek is, de ezt a kertes házban élők már jól tudják.
Igazi luxus - Swarovski kandalló a KRATKI-tól Napjainkban a kandallók szerepe kissé megváltozott. Már nem csupán fűtőberendezésként funkcionál, hanem értékes belsőépítészeti elem. A tűz látványa különlegessé és hangulatossá varázsolja otthonunkat, így egyre több lakásban jelenik meg a kandalló, mint lakberendezési kiegészítő.
Véget ért a Construma kiállítás 2017.

 

Több ezer látogató, színes programok, több száz kiállító. Röviden így tudnánk jellemezni a Construma kiállítást, melyről követőink jól tudják, hogy idén először az MB Kandalló is kiállítóként vett részt.
 

I. MB Kandallós találkozó – Továbbképzés Újabb lépcsőfokot léptünk, ugyanis az elmúlt hétvégén, Nyíregyházán megtartottuk az első saját továbbképzésünket, a környékbéli építőmesterek számára.
Az esemény helyszíneként a SZÜV irodaház szolgált, a dolgozóknak ezúton ismét köszönjük a közreműködést és a segítséget.
 
Exkluzív termékek, szakszerű segítségnyújtás, nyereményjátékok – Construma 2017

 Ha követed Facebook oldalunkat, akkor már tudhatod, hogy idén mi is kiállítóként leszünk jelen 2017. április 5-9 között a Construma kiállításon a Hungexpon. A hatalmas érdeklődésre való tekintettel, gőzerővel dolgozunk azon, hogy a legprofibb standot (G-pavilon) hozzuk létre exkluzív termékeinkkel és kimagasló szakmai segítséget nyújthassunk leendő ügyfeleink számára.

Idén is részt vettünk a MACSOI Találkozón – Konferencián és Kiállításon

Idén ismét megjelentünk a XIII. MACSOI népi Kályhás – Kandallós találkozón.
A már megszokott módon rengeteg új és érdekes tájékoztatást kaptunk az idei év aktualitásairól, szakmai fejlődésekről.

Így teheted még trendibbé kandallódat

  Emlékezz vissza jártál már úgy, hogy beléptél egy házba, megpillantottad a barátod konyháját, szekrénysorát vagy épp a garázsát és azt érezted hogy „ Azta, ez de jól néz ki!?”, a barátod pedig duzzadt az örömtől, hogy igen ez az ő tulajdona és tudja, hogy milyen klassz!? Ismerős igaz? 

Köszönet

Drága barátaink!

Az év vége közeledtével nem csupán a jövő évi teendőkre és célkitűzésekre koncentrálunk, hanem számot vetünk az óévben történtekről is.