A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba. Megértettem
Termékek Menü
0

Többet szeretne tudni a kandallóépítésről?
Kövesse folyamatosan frissülő blogunkat.
 
Kategóriák
Ön itt jár: > >

Blog

Idén ismét megjelentünk a XIII. MACSOI népi Kályhás – Kandallós találkozón.
A már megszokott módon rengeteg új és érdekes tájékoztatást kaptunk az idei év aktualitásairól, szakmai fejlődésekről.

  Emlékezz vissza jártál már úgy, hogy beléptél egy házba, megpillantottad a barátod konyháját, szekrénysorát vagy épp a garázsát és azt érezted hogy „ Azta, ez de jól néz ki!?”, a barátod pedig duzzadt az örömtől, hogy igen ez az ő tulajdona és tudja, hogy milyen klassz!? Ismerős igaz? 

Drága barátaink!

Az év vége közeledtével nem csupán a jövő évi teendőkre és célkitűzésekre koncentrálunk, hanem számot vetünk az óévben történtekről is.

2016 szeptember 24-én cégünk képviseltette magát a Macsoi népi Kályhás – Kandallós találkozón.

Kedves Partnerünk!

Egy több szempontból is tartalmas, értékes héten vagyunk túl.

Az oldalüveges betétek már önmagukban is figyelemfelkeltők, hiszen a hatalmas, összevasalt üvegfelületnek hála több oldalról, nagyobb felületen tudjuk élvezni a tűz látványát.

A Kratki azonban még ezt az élményt is fokozza újításával, hiszen megjelentek az oldalüveges, DECO-s kandallóbetétek!

Hogy miért a Koza K9 az egyik legkeresettebb Kratki hordozható kályhánk? Nézze meg videónkat, ahol bemutatjuk ezt a dekoratív, masszív, öntöttvas kandallót.
A KRATKI cég 1998 óta létezik a lengyel piacon. A dinamikus fejlődésnek a kiváló minőségű és időtálló termékeknek köszönhetően hamar Európa egyik vezető kandalló gyártó vállalatává vált. A KRATKI legfőbb célja, hogy a lehető legjobb minőségű termékeket állítsa elő kedvező áron és a lengyel márkát népszerűsítse egész Európában.


   Egy igazán szuper hétvégén vagyunk túl, hiszen magyarországi képviseletként mi is részt vettünk a 8. alkalommal Lengyelországban megrendezett Kratki.pl Gálán!

Az AB S N O GLASS hordozható kályha a KOZA termékcsaládon belül is különleges darabnak számít, hiszen 360° fokban forgatható, 31 cm magas könnyen vízszintbe helyezhető lábazattal rendelkezik. A lemezkandalló teste 76 cm, tehát összesen egy 107 cm magas szerkezetről beszélhetünk. Bár már látványában is lenyűgözi az embert, azonban fontos megemlítenünk a kályha praktikusságát is, hiszen a lakásban bárhol elhelyezhetjük, a tűz látványa mindenhova elérhet.