A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba. Megértettem
Termékek Menü
0

Többet szeretne tudni a kandallóépítésről?
Kövesse folyamatosan frissülő blogunkat.
 
Kategóriák
Ön itt jár: > >

Blog

I. MB Kandallós találkozó – Továbbképzés Újabb lépcsőfokot léptünk, ugyanis az elmúlt hétvégén, Nyíregyházán megtartottuk az első saját továbbképzésünket, a környékbéli építőmesterek számára.
Az esemény helyszíneként a SZÜV irodaház szolgált, a dolgozóknak ezúton ismét köszönjük a közreműködést és a segítséget.
 
Exkluzív termékek, szakszerű segítségnyújtás, nyereményjátékok – Construma 2017

 Ha követed Facebook oldalunkat, akkor már tudhatod, hogy idén mi is kiállítóként leszünk jelen 2017. április 5-9 között a Construma kiállításon a Hungexpon. A hatalmas érdeklődésre való tekintettel, gőzerővel dolgozunk azon, hogy a legprofibb standot (G-pavilon) hozzuk létre exkluzív termékeinkkel és kimagasló szakmai segítséget nyújthassunk leendő ügyfeleink számára.

Idén is részt vettünk a MACSOI Találkozón – Konferencián és Kiállításon

Idén ismét megjelentünk a XIII. MACSOI népi Kályhás – Kandallós találkozón.
A már megszokott módon rengeteg új és érdekes tájékoztatást kaptunk az idei év aktualitásairól, szakmai fejlődésekről.

Így teheted még trendibbé kandallódat

  Emlékezz vissza jártál már úgy, hogy beléptél egy házba, megpillantottad a barátod konyháját, szekrénysorát vagy épp a garázsát és azt érezted hogy „ Azta, ez de jól néz ki!?”, a barátod pedig duzzadt az örömtől, hogy igen ez az ő tulajdona és tudja, hogy milyen klassz!? Ismerős igaz? 

Köszönet

Drága barátaink!

Az év vége közeledtével nem csupán a jövő évi teendőkre és célkitűzésekre koncentrálunk, hanem számot vetünk az óévben történtekről is.

Macsoi népi Kályhás- Kandallós találkozó

2016 szeptember 24-én cégünk képviseltette magát a Macsoi népi Kályhás – Kandallós találkozón.

Új célok, új kihívások, új lehetőségek...

Kedves Partnerünk!

Egy több szempontból is tartalmas, értékes héten vagyunk túl.

Természetes tűz, meghitt közelségben

Az oldalüveges betétek már önmagukban is figyelemfelkeltők, hiszen a hatalmas, összevasalt üvegfelületnek hála több oldalról, nagyobb felületen tudjuk élvezni a tűz látványát.

A Kratki azonban még ezt az élményt is fokozza újításával, hiszen megjelentek az oldalüveges, DECO-s kandallóbetétek!

Új videó-Koza K9 hordozható öntöttvas kályha Hogy miért a Koza K9 az egyik legkeresettebb Kratki hordozható kályhánk? Nézze meg videónkat, ahol bemutatjuk ezt a dekoratív, masszív, öntöttvas kandallót.
Kiemelt partnerünk, a KRATKI A KRATKI cég 1998 óta létezik a lengyel piacon. A dinamikus fejlődésnek a kiváló minőségű és időtálló termékeknek köszönhetően hamar Európa egyik vezető kandalló gyártó vállalatává vált. A KRATKI legfőbb célja, hogy a lehető legjobb minőségű termékeket állítsa elő kedvező áron és a lengyel márkát népszerűsítse egész Európában.