A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba. Megértettem
Termékek Menü
0

Többet szeretne tudni a kandallóépítésről?
Kövesse folyamatosan frissülő blogunkat.
 
Kategóriák

Kályha - pályázat

 Az MB kandallónál tudjuk, milyen fontos az otthon melege.            

   Cégünk egyik alapelve, hogy segítsük vásárlóinkat és a számukra legideálisabb megoldást, kivitelezést biztosítsuk a kandallójuk vagy kályhájuk kiválasztásakor.
A vásárlóinkon kívül is szeretnénk megadni a lehetőséget azoknak, akik nem tudják önerejükből megvalósítani, azt hogy gyermeküket egy meleg otthon várja haza.

Az MB Kandalló csapata, most 3 hátrányos helyzetű családnak ajánlja fel segítségét. 3 db kiváló minőségű öntvény kályhát, ajánlunk fel három olyan több gyermekes szülő számára, akik egyedül állnak helyt a családjuk élén és nincs lehetőségük megfelelő fűtőberendezés beszerzésére. A kályha mellett biztosítjuk a beépítéshez szükséges építési anyagokat, a szállítást és a szakember általi beüzemelést is. Az Ön feladata csupán csak a jelentkezés. 

Pályázat leadható: 2017.10.23. - 2017.10.31. között!
Értesítés a kályhák átadásáról: 2017.11.07-ig.

Élje meg a pillanatot! Várja haza Önt is az otthon melege!

Részletes tájékoztatónkat, részvételi feltételeinket megtekinthetik az alábbi linkre kattintva: RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK_KÁLYHA-PÁLYÁZAT 2017.

 

Az alábbi űrlap kitöltésével adja le Pályázatát:
*(A feltüntetett adatok megadása és a képek feltöltése, az érvényes pályázat leadásához szükséges. Ezek hiányában nem áll módunkban érvényesnek tekinteni a pályázatát!)