A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba. Megértettem
Termékek Menü
0

Többet szeretne tudni a kandallóépítésről?
Kövesse folyamatosan frissülő blogunkat.
 
Kategóriák
Ön itt jár: > >

Rólunk

Köszöntjük az MB Fűtés és Tüzeléstechnikai Kft. webshopján!

  Széles termékpalettánknak köszönhetően mindenki megtalálhatja a lakás adottságaihoz és stílusához leginkább passzoló betéteket és kiegészítőket. A minimalista és klasszikus kivitelezéseken túl több speciális termék is szerepel nálunk: társasházakba is beépíthető biokandallók, alkalmi begyújtásra szolgáló kályhák és nagy teljesítményű betétek is rendelhetők megújult, folyamatosan bővülő webshopunkon.

Felkészült kollégáink segítségével gyorsan megtalálhatja az Önnek legideálisabb, ár-érték arányban legmegfelelőbb fűtés berendezést. Ezt szem előtt tartva választottuk fő gyártónknak a lengyel Kratki-t, hiszen a kiváló minőségű termékeik mellett gyors logisztikát, folyamatos fejlesztéseket és 5 év garanciát biztosítanak. A több éve zökkenőmentesen működő kapcsolatnak hála olyan bizalom és elköteleződés alakult ki cégünk és a gyártó között, hogy Magyarországon egyedülállóként mi vállalhatunk árgaranciát a Kratki termékekre, vagyis nálunk szerezheti be legolcsóbban a tűztérbetéteket és kiegészítőket.

   Bővebb információ az árgaranciáról: http://www.mbkandallo.hu/argarancia

  Amennyiben szeretné személyesen megtekinteni termékeinket, vagy szakmai tanácsra, beépítéssel kapcsolatos segítségre van szüksége, jöjjön el budapesti, vagy nyíregyházi bemutatótermünkbe, ahol készséggel állunk rendelkezésére!

 

Kérdés esetén keresse fel kollégánkat!

  

 

   

Cégadatok:

MB Fűtés és Tüzeléstechnikai Kft.
Web: www.mbkandallo.hu
Székhely: 2040 Budaörs Koszorú u. 4.
Bemutatóterem: 1183 Budapest, Tas utca 29.
Raktár: 4435 Nyíregyháza-Rozsrétszőlő Homok u. 18.
Adószám: 24805689-2-13 | Cégjegyzékszám: 13-09-180850
Bankszámlaszám: MKB Bank 10300002-10660995-49020018