A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba. Megértettem
Termékek Menü
0

Többet szeretne tudni a kandallóépítésről?
Kövesse folyamatosan frissülő blogunkat.
 
Kategóriák
Ön itt jár: > >

Rólunk

Munkatársaink:   

   

                                 

    

 

 

Kerecsen László

Értékesítési vezető

Tel.: 30/644-3124

kerecsen.laszlo@mbkandallo.hu  

 

 

Ujvári Adrienn

Projektvezető

Tel.: 42/780-012

ujvari.adrienn@mbkandallo.hu 

       
 

 

Mrenkó Dávid

Kereskedelmi ügyintéző

Tel.: 70/423-6446

budapest@mbkandallo.hu 

 

 

Benke Róbert

Értékesítő

Tel.: 1/631-5555

budapest@mbkandallo.hu

       

 

 

Lippa János

Ügyintéző

Tel.: 42/780-012

lippa.janos@mbkandallo.hu

 

 

 

 

 

Rafaez Rebeka

Marketing asszisztens

Tel.: 42/780-012

marketing@mbkandallo.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

Az MB Fűtés és Tüzeléstechnikai Kft. ezt az álmot segít megvalósítani. Nem csupán kandallókat, kályhákat és kiegészítőket árusítunk, hanem azt a biztonságot és hangulatot, mely igazán otthonossá teszi a családi fészket.

Széles termékpalettánknak köszönhetően mindenki megtalálhatja a lakás adottságaihoz és stílusához leginkább passzoló betéteket és kiegészítőket. A minimalista és klasszikus kivitelezéseken túl több speciális termék is szerepel nálunk: társasházakba is beépíthető biokandallók, alkalmi begyújtásra szolgáló kályhák és nagyteljesítményű betétek is rendelhetők megújult, folyamatosan bővülő webshopunkon.

Felkészült kollégáink segítségével gyorsan megtalálhatja az Önnek legideálisabb, ár-érték arányban legmegfelelőbb fűtés berendezést. Ezt szem előtt tartva választottuk fő gyártónknak a lengyel Kratki-t, hiszen a kiváló minőségű termékeik mellett gyors logisztikát, folyamatos fejlesztéseket és 5 év garanciát biztosítanak. A több éve zökkenőmentesen működő kapcsolatnak hála olyan bizalom és elköteleződés alakult ki cégünk és a gyártó között, hogy Magyarországon egyedülállóként mi vállalhatunk árgaranciát a Kratki termékekre, vagyis nálunk szerezheti be legolcsóbban a tűztérbetéteket és kiegészítőket. Bővebb információ az árgaranciáról: http://www.mbkandallo.hu/argarancia

Amennyiben szeretné személyesen megtekinteni termékeinket, vagy szakmai tanácsra, beépítéssel kapcsolatos segítségre van szüksége, jöjjön el budapesti, vagy nyíregyházi bemutatótermünkbe.

 

MB Fűtés és Tüzeléstechnikai Kft.
2040 Budaörs, Koszorú út 4.
Kiemelt bemutatótermeink: 4400 Nyíregyháza, Pazonyi út 15. / 1183 Budapest, Tas utca 29.
E-mail cím: mbkandallo@mbkandallo.hu / budapest@mbkandallo.hu
Telefon: 06 42 780 012 / 06 1 631 55