A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba. Megértettem
Termékek Menü
0

Többet szeretne tudni a kandallóépítésről?
Kövesse folyamatosan frissülő blogunkat.
 
Kategóriák
Ön itt jár: > >

Rólunk

Köszöntjük az MB Fűtés és Tüzeléstechnikai Kft. webshopján!

  Széles termékpalettánknak köszönhetően mindenki megtalálhatja a lakás adottságaihoz és stílusához leginkább passzoló betéteket és kiegészítőket. A minimalista és klasszikus kivitelezéseken túl több speciális termék is szerepel nálunk: társasházakba is beépíthető biokandallók, alkalmi begyújtásra szolgáló kályhák és nagy teljesítményű betétek is rendelhetők megújult, folyamatosan bővülő webshopunkon.

Felkészült kollégáink segítségével gyorsan megtalálhatja az Önnek legideálisabb, ár-érték arányban legmegfelelőbb fűtés berendezést. Ezt szem előtt tartva választottuk fő gyártónknak a lengyel Kratki-t, hiszen a kiváló minőségű termékeik mellett gyors logisztikát, folyamatos fejlesztéseket és 5 év garanciát biztosítanak. A több éve zökkenőmentesen működő kapcsolatnak hála olyan bizalom és elköteleződés alakult ki cégünk és a gyártó között, hogy Magyarországon egyedülállóként mi vállalhatunk árgaranciát a Kratki termékekre, vagyis nálunk szerezheti be legolcsóbban a tűztérbetéteket és kiegészítőket.


  Amennyiben szeretné személyesen megtekinteni termékeinket, vagy szakmai tanácsra, beépítéssel kapcsolatos segítségre van szüksége, jöjjön el budapesti, vagy nyíregyházi bemutatótermünkbe, ahol készséggel állunk rendelkezésére!

 

Kérdés esetén keresse fel kollégánkat!

 

Kerecsen László

Értékesítési vezető

Tel.: 30/644-3124

kerecsen.laszlo@mbkandallo.hu

Az MB Kandalló értékesítési vezetőjeként a csapat irányítása mellett a viszonteladói kapcsolatok kialakításáért és a folyamatos kapcsolattartásért vagyok felelős.

 

Mrenkó Dávid

Értékesítő

Tel.: 70/423-6446

budapest@mbkandallo.hu

Budapesti bemutatótermünkben fő feladatom a kályhások és építők kiszolgálása. Személyes tapasztalataimat és szaktudásomat örömmel osztom meg Önnel, ezzel is elősegítve a megfelelő kandalló kiválasztását. 

 

Lippa János

Értékesítő

Tel.: 30/789-5518

lippa.janos@mbkandallo.hu

 Gondolkodjon biokandallóban, a felmerülő kérdések esetén állok rendelkezésére.

For our foreign customers:  If you would like to order from us or have any questions about the products. Please contac with me. 

Benke Róbert

Értékesítő

Tel.: 1/631-5555

budapest@mbkandallo.hu

A Budapesti Bemutatótermünk értékesítőjeként célom, hogy az ügyfeleink 100%-ban elégedettek legyenek az általunk forgalmazott kandallókkal, hordozható kályhákkal, biokandallókkal, egyéb kiegészítőkkel, és természetesen az általunk nyújtott ügyintézéssel.

 

Rafaez Rebeka

Marketing asszisztens

marketing@mbkandallo.hu

 

Az MB Kandalló marketing asszisztenseként feladataim közé tartozik a videók és grafikai anyagok elkészítése, raktárbázis kezelése és rendelések ügyintézése. Alapelvem a pontosság, megbízhatóság és garantált minőség, hiszen csak ezen szempontok figyelembevételével lehet elérni vásárlóink elégedettségét.

 

 

 

  

 

   

Cégadatok:

MB Fűtés és Tüzeléstechnikai Kft.
Web: www.mbkandallo.hu
Székhely: 2040 Budaörs Koszorú u. 4.
Bemutatóterem: 1183 Budapest, Tas utca 29.
Raktár: 4435 Nyíregyháza-Rozsrétszőlő Homok u. 18.
Adószám: 24805689-2-13 | Cégjegyzékszám: 13-09-180850
Bankszámlaszám: MKB Bank 10300002-10660995-49020018