A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.
Kategóriák
AMBIENTE A4 RLU TÜRKIZ
2.102.700 Ft (1.655.669 Ft + ÁFA)

AMBIENTE A4 RLU TÜRKIZ

Elérhető színek:
Türkiz
2.102.700 Ft (1.655.669 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 1066343T
Központi raktár elérhetősége: Rendelhető
Gyártó:

    A Spartherm 5,9 kW-os Ambiente A4 RLU kályhája klasszikusan szép kályha, amely magas, karcsú formájával és elegáns kialakításával tökéletesen illeszkedik mind a modern, mind a hagyományosan berendezett lakóterekbe. Az Ambiente A4 RLU kiváló minőségű acélburkolata több különböző színben kapható. A helyiség levegőjétől független használatra engedélyezett. 

    Az Ambiente A4 RLU 144 m³-ig fűti a helyiségeket, és a kombinált légszabályozásnak köszönhetően magas szintű üzemeltetési komfortot biztosít. Az égéstér ajtaja alatt található kar segítségével egy mozdulattal beállíthatja az optimális elsődleges és másodlagos levegőellátást. Ezután már csak hátra kell dőlnie, és élveznie kell a lángok játékát a nagy panorámaablakban. A koromtól és egyéb lerakódásoktól való mentesítés érdekében az Ambiente A4 RLU beépített üvegöblítő rendszerrel rendelkezik.
A kihúzható hamutál segítségével a kályha lehűlése után könnyen eltávolítható a maradék hamu.

A Ambiente A4 RLU stílusú kályha különleges jellemzői:

✓ Hőtárolás

Az felső hőtárolóval ellátott kályhák elnyelik az égés hőjét, és azt a kályha leégése után sugárzó hő formájában leadják a helyiségbe, ahol a kályha van elhelyezve. Az acélburkolattal ellátott modelleket e célból tárolótömeggel töltik fel. A természetes kőburkolat önmagában is tároló tömegként szolgál.

✓ Felső vagy hátsó füstcső

Az Ambiente A4 RLU gyárilag a hátsó füstcső csatlakozással van felszerelve. A csatlakozót azonban néhány egyszerű lépéssel a tűzhely tetejére helyezheti át, attól függően, hogy a Ambiente A4 RLU stílusa hogyan illeszkedik legjobban az Ön lakberendezési koncepciójába.

✓ Különböző burkolati lehetőségek

Válassza ki kedvencét a Ambiente A4 RLU stílusú kályhához a különböző kiváló minőségű acélburkolatok közül.

Paraméterek

Névleges teljesítmény 5,9 kW
Energiahatékonysági osztály A+
Hatékonyság 80 %
Szobafűtési kapacitás 144 m³
Minimális füstelvezetés 12 Pa
Füstgáz tömegáram 5,1 g/s
Kipufogógáz-hőmérséklet 350 °C
Súly 200 kg
Méretek (magasság x szélesség x mélység) 1674 x 539 x 539 mm
Tüzelőanyag fa
Füstcső csonk 150 mm
Külső levegő csonk 100 mm
Tiszta üveg rendszer

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.