AMBIENTE A8 GYÖNGYHÁZ

Cikkszám: 1021118
Központi raktár elérhetősége: Rendelhető
Gyártó: SPARTHERM

Az acél és a természetes kő találkozása adja meg a Spartherm 5,9 kW-os Ambiente A8 stílusú kályhájának azt a bizonyos pluszt. A kályha minden összetevője vonzóan egyszerű formát alkot. A kályha belsejében elrejtett modern technológia kellemes meleget biztosít a helyiségben, ahol a kályhát elhelyezték, és az egyszerű kezelhetőségnek köszönhetően több idő marad a tűz élvezetére.  A beépített tiszta üveg rendszer megakadályozza, hogy a füstgázok leülepedjenek az üvegen.

A beépítési helytől függően a Ambiente A8 stílushoz választhatja a hátsó vagy a felső füstcsőcsatlakozást. A fatüzelésű kályha emellett külső levegő-csatlakozóval rendelkezik, és akár 144 m³-es helyiségek fűtésére is alkalmas. A Ambiente A8 stílusú burkolathoz széles színválaszték áll rendelkezésre. Egyszerűen csak hozza meg döntését a változatok menüponton keresztül.

A Ambiente A8 stílusú kályha különleges jellemzői:

✓ Oldalsó hőtárolás

Az oldalsó hőtárolóval ellátott kályhák elnyelik az égés hőjét, és azt a kályha leégése után sugárzó hő formájában leadják a helyiségbe, ahol a kályha van elhelyezve. Az acélburkolattal ellátott modelleket e célból tárolótömeggel töltik fel. A természetes kőburkolat önmagában is tároló tömegként szolgál.

✓ Külső levegő

Az Ambiente A8 stílusú szállítás részeként külső légbeömlő áll rendelkezésre. Használjon külső levegőt az égéshez az értékes szobai levegő helyett.

✓ Felső vagy hátsó füstcső

Attól függően, hogy a Ambiente A8 stílusa hogyan illeszkedik legjobban az Ön lakberendezési koncepciójába, használja a kályha felső vagy hátsó füstcső kivezetését.

✓ Különböző burkolati lehetőségek

Válassza ki kedvencét a Ambiente A8 stílusú kályhához a különböző kiváló minőségű acélburkolatok közül.

Elérhető színek:
Gyöngy
2.185.000 Ft (1.720.472 Ft + ÁFA)
AMBIENTE A8 GYÖNGYHÁZ
2.185.000 Ft (1.720.472 Ft + ÁFA)

Paraméterek

Névleges teljesítmény 5,9 kW
Energiahatékonysági osztály A+
Hatékonyság > 80
Szobafűtési kapacitás 140 m³
Minimális füstelvezetés 12 Pa
Füstgáz tömegáram 5,6 g/s
Kipufogógáz-hőmérséklet 318 °C
Súly acél:200 kg/ kő:300 kg
Méretek (magasság x szélesség x mélység) 1190 x 583 x 468 mm
Tüzelőanyag fa

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!