Második generációs meleg levegő elosztó ventilátor

 

Bemutatásra került az AN II - második generációs meleg levegő elosztó ventilátor a DARCO lengyel gyártó kínálatában. A második generációs AN-ventilátorok új lehetőségeket hordoznak magukban.

  1. Hatékony fűtés: A meleg levegő elosztó ventilátorok segítségével egyenletesebben lehet elosztani a hőt a helyiségben, ezáltal hatékonyabbá téve a fűtési rendszert.

  2. Energiamegtakarítás: Az egyenletes hőeloszlás csökkenti a fűtési igényt, mivel kevesebb energiára van szükség a kívánt hőmérséklet eléréséhez és fenntartásához.

  3. Komfortnövelés: Az ilyen ventilátorok biztosítják, hogy a helyiség minden sarkában kellemes hőmérséklet legyen, megszüntetve a hideg zónákat.

  4. Légkeringés javítása: A ventilátorok segítik a levegő keringését, ami hozzájárul a jobb beltéri levegőminőséghez és csökkenti a párásodás, valamint a penész kialakulásának esélyét.

  5. Többféle alkalmazás: Ezek a ventilátorok különböző típusú fűtési rendszerekhez használhatók, beleértve a kandallókat, kazánokat és központi fűtési rendszereket.

Összességében az AN II meleg levegő elosztó ventilátor hozzájárul a fűtési rendszer hatékonyságának növeléséhez, energiamegtakarításhoz és a lakók komfortérzetének javításához.

Mik az előnyei?

« Halk működés egy optimalizált vezérlés segítségével (a technikai paraméterek megváltoztatása nélkül)

« Szabályozható 

 

__________________

 

A modern külsejű szabályozók széles kínálatát biztosítják hozzá, amiből választani lehet. Fontos megjegyezni, hogy az ANII csak a szabályozókkal együtt működik.

Kiegészítőként választható okos vezérlés, ami telepíthető okosház rendszerekbe, illetve aminek segítségével használhatjuk WI-FI modulon keresztül, okostelefonról, illetve laptopról.

Az ERO-32-AP-0 automata sebesség szabályozó lehetővé teszi a működést több időzónával.

 

HŐMÉRSÉKLET SZABÁLYOZÓ

A külső termosztát külön is elhelyezhető bárhol a kandalló burkolat és a meleg levegő elosztó ventilátor között a Meleg levegő elosztó rendszeren belül. Ez egyszerűbben és gyorsabban lehetővé teszi a bypass rendszer telepítését az ANII ventilátorral.

KÖZVETLEN ÁRAMFORRÁS-ELLÁTÁS

A szabályozók közvetlenül rendelkeznek 24V feszültséggel, amit a Meleg levegő elosztó ventilátorhoz csatlakozva érnek el, így nincs szükség további áramellátásra. Továbbá a szabályozó és a hőmérséklet szabályozó közvetlenül csatlakozik a vezérlőegységhez a Meleg levegő elosztó ventilátorban, így nincs szükség külön kábelekre.

Ha szeretne többet megtudni a ventilátorokról, keresse munkatársainkat bizalommal.