A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.

BeF Therm V 6 C

1.903.260 Ft (1.498.630 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 000-0001867
Elérhetőség: Rendelhető

Kandallóbetét BeF Therm V 6 C felhúzható, háromoldalas

A BeF Therm V 6 C egy különleges kandallóbetét, amely modern kialakításával nyűgöz le. A háromoldalas nézőüveggel felszerelt BeF Therm V 6 C kandallóbetétet beépítheti újonnan épített kandallójába, vagy új fényt adhat régi kandallójának. A háromoldalas üvegezés is a hozzáférés a tűztérhez az üveglap egészben felfelé csúsztatásával. Ezt különösen megkönnyíti az új emelőrendszer, amely egyszerű kezelésével és csendes működésével nyűgöz le. A magasan fejlett présnyomás garantálja a tűztér abszolút tömörségét.

Gondosan gyártott, a teljesítmény előnyeit élvezheti

BeF tűztér nézet
A BeF Therm V 6 C kandallóbetét csak egy a sok termék közül, amelyeket a vállalat gondosan gyárt. A modern gépekkel és kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült modell egy kiváló minőségű kandallóbetét, amely 6 kW névleges hőteljesítményének köszönhetően meghitt meleggel veszi körül Önt. Ezt a teljesítményt mindenekelőtt a BeF Therm V 6 C kandallóbetét Carcon tűzterének bélésként való használatának köszönheti. Strukturált felületével az aktív anyag nem csak hatékony utóégést biztosít a betétben, hanem magas hőmérsékletet a tűztérben is. Ennek oka, hogy a Carcon hőtároló és szigetelő tulajdonságaival garantálja, hogy a különleges hatékonyságot biztosító magas hőmérsékletet gyorsabban elérjük az égéstérben, és akár 10 órán keresztül is fenn tudjuk tartani. A BeF Therm V 6 C kandallóbetét különleges teljesítménye alacsony károsanyag-kibocsátással jár, így védi a környezetet, amit a 82 %-os hatásfokán is észrevehet.

A BeF Therm V 6 C kandallóbetét C alakja

BeF Therm V 6 C kandallóbetétje háromoldalas üvegezéssel van ellátva, amely különleges rálátást biztosít az égéstérre. A technikailag továbbfejlesztett üvegöblítési rendszernek köszönhetően a BeF Therm V 6 C kandallóbetétben mindig tiszta és tiszta marad a kilátás az otthoni tábortűzre. Ennek oka, hogy a levegő a hátsó falnál halad át a fűtőkamrán, és a lassabb áramlás miatt magasabb hőmérséklet érhető el. Ennek a továbbfejlesztésnek köszönhetően az üveg mindig korom- és pormentes.

professzionális tanácsadás
kiváló minőség
rugalmas szállítás

Youtube videók

Paraméterek

Névleges hőteljesítmény 6 kW
Hatékonyság 82%
Kipufogógáz tömegáram 4,6 g/s
Kipufogógáz-hőmérséklet 262 °C
Szükséges nyomás 12 Pa
CO-kibocsátás 13 % O2-re vonatkoztatva 0,0873 %.
13 % O2-hez kapcsolódó por 19 mg/Nm³
Óránkénti égés 1,85 kg/h
Füstgázcsonk 180 mm
Tüzelőlevegő-csonk 120 mm
Tömeg kb. 227 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek