A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.

BeF Feel 7

657.800 Ft (517.953 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 000-0001793
Elérhetőség: Rendelhető

A BeF Feel 7 kandallóbetéttel mindig szabad rálátása van a tűzre. Ezt a nagyméretű, fekete nyomtatott széllel ellátott üveg biztosítja. A betétet továbbfejlesztett üvegöblítő rendszerrel szerelték fel: A tisztításhoz használt levegő a kandalló hátsó falán és a fűtőkamrán keresztül áramlik, így különösen forróvá válik. A kandalló üvegét ezért különösen jól lehet tisztítani. Ráadásul az üvegek öblítése nem érzékeny a magas kéményhúzásra. Ennél a kandallóbetétnél a tűztér ajtaja úgy van kialakítva, hogy balra elforduljon. Az ajtókilincs bőrrel borított.

A BeF Feel 7 égéstere tömör Carcon burkolattal van ellátva. A carcon kő elnyeli a tűz hőjét és tárolja azt. Így a BeF Feel 7 akár tíz órán keresztül is képes megtartani a hőt. Ez a hő aztán hosszan tartó és kellemes módon jut a helyiségbe. A Carcon az égésteret is védi a lángok hőmérsékletétől. A Carcon kövek fehér vagy fekete színben választhatók. Az égőcella aerodinamikusan van kialakítva az ideális füstgázelvonás érdekében. A BeF Feel 7 így éri el a maximális fűtési hatékonyságot.

7 kW névleges hőteljesítmény közepes méretű helyiségek számára

A betét fenntarthatóan, környezetbarát módon és gazdaságosan fűt: ezt bizonyítja a magas, 82,2%-os hatásfoka is. A tűzifából kiáramló gázokat újra elégetik, hogy semlegesítsék a szennyező anyagokat, és egyúttal növeljék a hatékonyságot. A kandallóbetét égési levegője kívülről szívható, ami lehetővé teszi az elektronikus vezérlőrendszerhez való csatlakoztatást.

professzionális tanácsadás
kiváló minőség
rugalmas szállítás

Youtube videók

Paraméterek

Névleges hőteljesítmény 7 kW
Hatékonyság 82%
Kipufogógáz tömegáram 6,5 g/s
Kipufogógáz-hőmérséklet 232 °C
Szükséges nyomás 12 Pa
CO-kibocsátás 13 % O2-re vonatkoztatva 0,08 %.
13 % O2-hez kapcsolódó por 18 mg/Nm³
Óránkénti égés 2,47 kg/h
Füstgázcsonk 150 mm
Tüzelőlevegő-csonk 120 mm
Tömeg kb. 137 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

KRATKI ANTEK

Rendelhető
226.940 Ft

KRATKI ZIBI

Rendelhető
456.730 Ft -tól

KRATKI ZUZIA

Rendelhető
335.830 Ft