A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.

BeF Therm V 6 CP JOBBOS LIFTES

1.150.320 Ft (905.764 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 000-0001865
Elérhetőség: Rendelhető

A BeF Therm V 6 CP/CL egy modern kandallóbetét, amelyet a nappaliban való sokoldalú használatra terveztek. A kandallóbetét nagyméretű elülső ablakkal és egy oldalsó ablakkal rendelkezik, amely választhatóan a bal vagy a jobb oldalon található. Az üveg mindig tiszta marad a technikailag továbbfejlesztett üvegöblítő rendszernek köszönhetően: az üvegöblítő rendszer levegője a hátsó fal mentén és a fűtőkamrán keresztül halad, így nagyon magas hőmérsékletet ér el. Ez különösen hatékonnyá teszi az ablaktisztítást, és kevésbé érzékeny a magas kéményhúzásra. A kandallóbetét tolóajtóval is fel van szerelve: egy új emelőrendszer lehetővé teszi az ajtó könnyű és zajmentes működtetését. A magasan fejlett nyomásnak köszönhetően a tűztér ajtaja így teljesen légmentesen záródik.


A BeF Therm V 6 CP/CL hőtechnikai tulajdonságai is lenyűgözőek: a kandallóbetét aerodinamikusan kialakított égéstérrel rendelkezik. Ez lehetővé teszi a füstgáz hatékony elvezetését. Ezenkívül az égéstér szilárd Carcon kővel van kibélelve. Az anyag csapdába ejti a tűz hőjét, és biztosítja, hogy a hő akár tíz órán keresztül is megmaradjon az égéstérben. Ezt a hőt aztán hosszú időre visszavezetik a helyiségbe. A carcon burkolat megvédi a kályhát a tűz nagyon magas hőmérsékletétől is. A kőburkolat fekete vagy fehér színben vásárolható meg.

A BeF Therm V 6 CP/CL 6 kW névleges hőteljesítményével hatékonyan fűti a nappalit. A hatékonyság 82%. A kandalló így hatékonyan, ugyanakkor fenntarthatóan és klímabarát módon fűt: kevés tűzifát használ, és a kibocsátási sűrűség alacsony. Az erőteljes teljesítmény lehetővé teszi, hogy a kandallóbetét még alacsony tűz mellett is több órán keresztül mérsékelten fűtsön.

professzionális tanácsadás
kiváló minőség
rugalmas szállítás

Youtube videók

Paraméterek

Névleges hőteljesítmény 6 kW
Hatékonyság 82%
Kipufogógáz tömegáram 4,6 g/s
Kipufogógáz-hőmérséklet 262 °C
Szükséges nyomás 12 Pa
CO-kibocsátás 13 % O2-re vonatkoztatva 0,0873 %.
13 % O2-hez kapcsolódó por 19 mg/Nm³
Óránkénti égés 1,85 kg/h
Füstgázcsonk 150 mm
Tüzelőlevegő-csonk 120 mm
Tömeg kb. 236 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!