A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba. Megértettem
Termékek Menü

Többet szeretne tudni a kandallóépítésről?
Kövesse folyamatosan frissülő blogunkat.
 
Ön itt jár: > >

Blog

Nézz minket 2017. december 3-án 10:20-tól a Viasat6-on!

 

Tudj meg többet kandallóinkról, válassz te is környezetbarát tüzelőberendezést!
A Viasat6 csatorna Zöld25 c. műsorában minden részletet elárulunk!
              Nézz minket te is 2017. december 3-án 10:20-tól! 

 

Kályha Pályázat - rászoruló családok részére 2017.

 

Pályázatunk lezárult, a kályhákat már a rászoruló családok használják. Az elmúlt héten a kályhák kiszállításán és beüzemelésének gördülékeny megoldásán dolgoztunk! Nézd meg te is, kiknek szerezhettünk örömöt az ünnepek előtt! 

Kandalló új stílusban! - NBC termékcsalád

  Ha kandallóválasztás előtt állunk, elsődleges tényezőnek a technikai paramétereket vesszük figyelembe, azonban a küllem sem elhanyagolható. Tapasztalatból mondhatjuk, hogy Hölgy vásárlóink figyelmét, a forma is nagyban befolyásolja. Az európai trendeknek megfelelően gyártónk ennek az igénynek eleget téve megalkotta legújabb három oldalüveges NBC termékcsaládját.

II. Kandallós találkozó - Galgamácsa

Partnerprogramunk elindulásával fontosnak tartjuk, hogy a szakembereket megfelelően tájékoztassuk az általunk forgalmazott termékkörökről és a gyártók legújabb fejlesztéseiről.

Az év kertje 2017-ben legyen az Öné!  Minden ház körül a rendezettség, a praktikusság és a lélegzetelállító kiegészítők azok, amik igazán stílusossá varázsolják otthonunkat.  A tavasz beköszöntével nem csak nekünk van szükségünk a megújulásra, hanem ugyanúgy a környezetünknek is, de ezt a kertes házban élők már jól tudják.
Igazi luxus - Swarovski kandalló a KRATKI-tól Napjainkban a kandallók szerepe kissé megváltozott. Már nem csupán fűtőberendezésként funkcionál, hanem értékes belsőépítészeti elem. A tűz látványa különlegessé és hangulatossá varázsolja otthonunkat, így egyre több lakásban jelenik meg a kandalló, mint lakberendezési kiegészítő.
Véget ért a Construma kiállítás 2017.

 

Több ezer látogató, színes programok, több száz kiállító. Röviden így tudnánk jellemezni a Construma kiállítást, melyről követőink jól tudják, hogy idén először az MB Kandalló is kiállítóként vett részt.
 

I. MB Kandallós találkozó – Továbbképzés Újabb lépcsőfokot léptünk, ugyanis az elmúlt hétvégén, Nyíregyházán megtartottuk az első saját továbbképzésünket, a környékbéli építőmesterek számára.
Az esemény helyszíneként a SZÜV irodaház szolgált, a dolgozóknak ezúton ismét köszönjük a közreműködést és a segítséget.
 
Exkluzív termékek, szakszerű segítségnyújtás, nyereményjátékok – Construma 2017

 Ha követed Facebook oldalunkat, akkor már tudhatod, hogy idén mi is kiállítóként leszünk jelen 2017. április 5-9 között a Construma kiállításon a Hungexpon. A hatalmas érdeklődésre való tekintettel, gőzerővel dolgozunk azon, hogy a legprofibb standot (G-pavilon) hozzuk létre exkluzív termékeinkkel és kimagasló szakmai segítséget nyújthassunk leendő ügyfeleink számára.

Idén is részt vettünk a MACSOI Találkozón – Konferencián és Kiállításon

Idén ismét megjelentünk a XIII. MACSOI népi Kályhás – Kandallós találkozón.
A már megszokott módon rengeteg új és érdekes tájékoztatást kaptunk az idei év aktualitásairól, szakmai fejlődésekről.