A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.
Kategóriák
LA NORDICA BRIGITTA GB ANTHRACITE BLACK KÁLYHA
412.100 Ft (324.488 Ft + ÁFA)

LA NORDICA BRIGITTA GB ANTHRACITE BLACK KÁLYHA

Színváltozatok
Fekete
Belső anyag
Öntvény
412.100 Ft (324.488 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 7119401
Központi raktár elérhetősége: Rendelhető
Gyártó:

Öntöttvas fatüzelésű kályha

 • Kihúzható hamutartó fiók • Teljesen zománcozott öntöttvas szerkezet • Állítható primer és szekunder levegő a jobb égésszabályozás érdekében • Utóégető rendszer (alacsony károsanyag-kibocsátás) • Kerámia üveg • Kis méret

Leírás

A Brigitta GB kályha 4,7 kW névleges teljesítményű és 81 %-os hatásfokkal akár 134 m³ térfogatú helyiséget is fűthet. A La Nordica öntöttvas fatüzelésű kályhája tökéletesen illeszkedik a modern stílusban berendezett otthonokba.

Az égéstér öntöttvas béléssel van kibélelve, ami megnöveli a tűztér hőmérsékletét és magas hatásfokot biztosít a kályhának. Az égéstér ajtaja hőálló kerámiaüvegből készült üveggel van ellátva. A beépített tisztaüvegrendszernek köszönhetően a lángok látványát hosszú ideig élvezheti. Az égésmaradványok a praktikus hamutárolón keresztül könnyen kezelhetőek.

A Brigitta GB kályha különleges jellemzői:

A kályha és az égéstér öntöttvasból készült.

A gyönyörű kályha tömör öntöttvasból készült, ami nagy hőteljesítményt biztosít a Brigitta GB-nek. Hasonlóképpen tűzálló anyagot használnak az égéstérben, ezáltal magas égési hőmérséklet érhető el. A kiváló anyagminőségnek köszönhetően az égéstér ajtajának vetemedése megakadályozható. Emellett különösen szorosan záródik.

Utóégető rendszer

A Brigitta GB a La Nordica által kifejlesztett égési rendszerrel van felszerelve, amely a másodlagos és harmadlagos levegőnek köszönhetően lehetővé teszi az utólagos égést. Ez csökkenti a károsanyag-kibocsátást, és a kályha különösen környezetbarát módon fűt.

 Az elsődleges és másodlagos levegőellátás külön szabályozható.

Az égési folyamat optimálisan szabályozható a külön szabályozható elsődleges és másodlagos levegőellátás segítségével. Így lassú, szabályozott égéssel járul hozzá a környezet védelméhez.

Paraméterek

Füstcső csonk 120mm
Anyaga ÖNTVÉNY
Égési levegő Külső levegőre köthető
Burkolat Öntvény
Súly (kg) 70
Teljes teljesítmény (kW) 4.7
Méretek H x Sz x M (cm) 64 / 40 / 36
Szobafűtési kapacitás (m³) 134
Füstcsőcsatlakozás (mm) 120
Füstcsőcsatlakozás felül
Ablak (cm) 30 x 20
Hatékonyság (%) 81
Füstgáz hőmérséklete (°C) 226
Rönk hossza (cm) 25
Fafogyasztás (kg/h) 1.35
Kipufogógáz tömegáram (g/s) 4.6
Minimális füstgázhuzat (Pa) 12
Tűztér H x Sz x M (cm) 29 x 33 x 22
Tisztaüveg rendszer Igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek