BRS TERHELHETŐ KERET EKKO L/R TŰZTEREKHEZ

Cikkszám: EKKO_BRS
Központi raktár elérhetősége: Rendelhető
Gyártó: CAMINA & SCHMID

Schmid terhelhető keret EKKO L/R kandallókhoz

Egy új tartószerkezet érkezik a Schmid ötletgazdától. Előnye, hogy gyárilag tartósan csatlakozik a kandallóbetéthez, mégis termikusan leválasztott. Ez nagyban megkönnyíti a beszerelést és az igazítást.

Hogy miben más, mint egy egyszerű tartószerkezet? 

A rögzítést úgy tervezték, hogy a rendszert nem befolyásolja a kandallóbetét hőtágulása, azaz 100 százalékban hőszigetelt módon működik.

A Schmid fejlesztésével együtt jár a könnyebb beépítés és a tartókeretnek a testhez való problémamentes igazítása. A két alkatrészt nem kell külön-külön igazítani, hanem a magasságban állítható csavaros lábak segítségével együtt igazítják ki őket. További pozitívum, hogy helyet takarít meg, mivel nincs szükség különálló lábakra. A tartókeret az összeszerelés után finomhangolható.

A tartókeret 4 mm vastag acéllemezből készül. A szerkezet teherbírása 200 kg-ig van megadva. Ez azt jelenti, hogy a hőtároló burkolat gond nélkül rögzíthetők. A falhoz közel állítható magasságú lábakkal az egyenetlenségek gyorsan és egyszerűen kiegyenlíthetők.

A *BRS keret az 51 cm-es üvegfelületű kandallókhoz készül, de természetesen az 57 cm-es üvegfelületekhez is rendelhetünk megfelelő keretet.
235.760 Ft (185.638 Ft + ÁFA)
BRS TERHELHETŐ KERET EKKO L/R TŰZTEREKHEZ
235.760 Ft (185.638 Ft + ÁFA)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

SET 2 HŐTÁROLÓ RENDSZER

Raktáron
637.000 Ft 573.300 Ft
-10%

SET 1 HŐTÁROLÓ RENDSZER

Raktáron
443.900 Ft 399.510 Ft
-10%