A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.
Kategóriák
BRULA FÜSTJÁRAT RENDSZER 45 EVO
288.600 Ft (227.244 Ft + ÁFA)

BRULA FÜSTJÁRAT RENDSZER 45 EVO

288.600 Ft (227.244 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 1076279
Központi raktár elérhetősége: Rendelhető
Gyártó:

Használja ki megfelelően a megtermelt hőt: BRULA füstjárat rendszerekkel

A BRULA egy intelligens rendszer a kandalló hatékonyságának javítására. Az átmelegítő felület sok energiát von ki a fűtőgázokból, ami érezhetően csökkenti kandallója tüzelőanyag-fogyasztását. A fűtődoboz acéllemezből készül, amelynek magja moduláris hőtároló elemekből áll, amelyek kiváló minőségű tűzálló agyagból készülnek. 

A fűtődobozok csak olyan kandallókhoz (pl. cserépkályhákhoz, földi kályhákhoz vagy kandallóbetétekhez) engedélyezettek/alkalmasak, amelyeket ezen működésére bevizsgáltak és engedélyeztek.

Praktikus és egyszerű

A tisztítás megkönnyítése érdekében a BRULA Modul fűtődoboz két tisztítófedéllel rendelkezik. A 2 mm vastag acéllemezből készült dobozt és a "belsejét" külön-külön, raklapon szállítják, és csak a telepítés helyszínén szerelik össze. Nincs szükség szerszámokra, mivel a fedőlapot egyszerűen ráhelyezik és belenyomják a szalagba. A nagy újramelegedési felület így nagy tárolótömeget biztosít, és növeli az energiahozamot.

Paraméterek

Füstjárat hossza 1,60 m
Bemenet 180 mm
Kimenet 160 mm
Teljesítmény 2,7 kW
Szélesség x magasság x mélység 480mm x 750 mm x 215 mm
Súly 53 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek