A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.

BRULA TŰZTÉR TYP D PLUS

1.120.700 Ft (882.441 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 1022116
Elérhetőség: Rendelhető
Gyártó:

A Brula D Plus megnövelt égéstérrel rendelkezik, a nagyobb hőtermelés érdekében és a panorámás ajtóval, amely tökéletes kilátást nyújt a lángokra. A kiváló műszaki adatoknak köszönhetően a kályha környezetbarát és hatékonysága nagyon magas: 82,6%. A teljes teljesítménye 14 kW, névleges hőteljesítménye pedig 5 kW, üzemanyag-átbocsátása 4 kg / h.

Megjegyzés: Ez csak az égéstérről szól. A fűtőgázcsöveket és a tároló tömegét egyedileg kell megtervezni! A műszaki adatok 6,1 m utófűtési felülettel és 4,6 kg faanyaggal rendelkező alapkályhára vonatkoznak.

Alapkemence forró gázcsövekkel és tárolás:
Alapkemence esetén a forró kipufogógázokat a tároló tömegen keresztül fűtőgázcsövek segítségével vezetik be, mielőtt azok a kéményhez érnének. A hő így a tároló tömegben tárolódik, és hosszú ideig kibocsátható.

Egészséges sugárzó hő:
A tárolófűtés egészséges sugárzást bocsát ki és felmelegíti a helyiségben lévő tárgyakat, hogy kellemesen meleg érzést élvezhessen. A konvekciós kemencékkel ellentétben a helyiség levegője nem melegszik, ennek az az előnye, hogy nem szárad ki, vagy hogy por keletkezik.

Brula típusú D Plus alap sütő nagy panorámás ablakkal

A Brula típusú D Plus alapkályha különösen lenyűgöző a panorámás ablakú (53 x 33 cm) nagy ajtajának köszönhetően, amely az égéstér teljes szélességében kiterjed és optimális kilátást nyújt a lángokra. Annak érdekében, hogy a Brula alapkályha tökéletesen illeszkedjen az Ön lakóterébe és illeszkedjen a lakberendezéshez, választhat a különböző Brula kandallópanelek és a burkolat vakolatai közül.

A felszerelés jellemzői:

A füstgázcső csatlakozásának átmérője: 150 mm
Füstcső csatlakozási helyzete: felső / hátsó
Méretek (H x Sz x M): 875 x 750 x 500 mm
Súly: 370 kg
Tűzhely ajtaja: önzáródó (1. típus)

Kiterjedt szállítási terjedelem

A szállítási terjedelem tartalmazza a teljes D Plus típusú égőkamrát, beleértve a Smart Close funkcióval ellátott alap GT-A07 kemenceajtót és a D Plus platformot. Az égéstér mérete 875 x 750 x 500 mm (H x Sz x M) és 370 kg. Az alapvető sütőajtó keretmérete 660 x 875 mm (Sz x Ma). A szállítási terjedelem magában foglal egy 150 mm átmérőjű égési levegő csatlakozást, bilincsek, betétek és Brula összeszerelő habarcsokat is. Minden égéstérhez kiégési készlet tartozik, amely oldalra vagy hátulra rögzíthető és átmenetet képez az utófűtési felületre. Ez a kiégési készlet négyzet alakú, 17,5 x 17,5 cm méretű, és pontosan illeszkedik a moduláris feszítő tömbökhöz. Az ajtó mélyedésének vágása is benne van.

Opcionálisan nagyobb tárolási tömeg

Lehetősége van további moduláris kövekből álló mennyezet felszerelésére, amelyet az alapkemence tetejére helyeznek annak érdekében, hogy további tároló tömeg keletkezzen. Előnye, hogy több tároló tömeg hosszabb ideig képes elraktározni a hőt, ezért hosszabb ideig leadja. A kivitelezés egyedi moduláris feszítőblokkokkal is elvégezhető, de ehhez egyedi tanácsokra van szükség. A mennyezeti vonaton tisztítónyílások vannak, amelyek jobbra, balra vagy elöl választhatók.

Jóváhagyások és tanúsítványok

DIN EN 13229
BImSchV II. Szint
Jóváhagyás Ausztria számára a B-VG 15a. § szerint
Jóváhagyás LRV Svájc
Regensburgi, müncheni és Aacheni kandallók rendelete
Energiahatékonysági osztály: A +

professzionális tanácsadás
kiváló minőség
rugalmas szállítás

Paraméterek

Teljes teljesítmény (kW) 14
Égési hőteljesítmény (kW) 17
Hatékonyság (%) 82,6
Súly (kg) 370
Kipufogógáz hőmérséklet (° C) 173
Fafelhasználás (kg / h) 4
Kipufogógáz tömegárama (g / s) 16
Minimális kéményhuzat (Pa) 12
Ablaköblítés Igen
BimSchV 2. szint Igen
Rönk, fa brikett Igen
DIN EN szám 13229
AT B-VG §15a. § Igen
Hőtárolás Igen
Külső levegő csatlakozás (mm) 150

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!