A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.
Kategóriák
BRULA MODUL-HEIZKASTEN 63 EVO
376.450 Ft (296.417 Ft + ÁFA)

BRULA MODUL-HEIZKASTEN 63 EVO

376.450 Ft (296.417 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 1076284
Központi raktár elérhetősége: 1 db raktáron
Gyártó:

A kályha hője maximálisan kihasználva: a BRULA Modul

A BRULA Modul fűtődoboz egy intelligens rendszer a kandalló hatékonyságának javítására. Az átmelegítő felület sok energiát von ki a fűtőgázokból, ami érezhetően csökkenti a kandalló tüzelőanyag-fogyasztását. A fűtődoboz acéllemezből készül, a magja moduláris füstgáztartó téglákból áll, amelyek kiváló minőségű tűzálló agyagból készülnek. A rendszer modulárisan van kialakítva, így minden alkalmazáshoz a megfelelő újramelegítő doboz áll rendelkezésre.

A fűtődobozok csak olyan kandallókhoz (pl. cserépkályhák, földi kályhák vagy kandallóbetétek) engedélyezettek/alkalmasak, amelyeket bevizsgáltak és jóváhagytak az újrafűtőfelületek működtetésére.

Praktikus és egyszerű

A tisztítás megkönnyítése érdekében a BRULA Modul fűtődoboz két tisztítófedéllel rendelkezik. A 2 mm vastag acéllemezből készült dobozt és a "belső szerkezeteket" külön-külön, raklapon szállítják, és csak a telepítés helyszínén szerelik össze. Nincs szükség szerszámokra, mivel a fedőlapot egyszerűen rá kell helyezni és a szalagba kell nyomni. A nagy újramelegedési felület így nagy tárolótömeget biztosít, és növeli az energiahozamot.

Paraméterek

Típus Acéllemez doboz, Brula moduláris samott téglákkal
Füstjárat mérete 1,65 m
Tisztítás Tisztítófedél az alapban Ø 150 mm
Belépő füstcső csonk Ø 180 mm (belül)
Kilépő füstcső csonk Ø 160 mm (kívül)
Teljesítmény 3,0 kW
Méretek 786 x 664 x 275 (mm)
Tömeg 143 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek