A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.
Kategóriák
BRULA RONDO MINI KOMPLETT
1.984.450 Ft (1.562.559 Ft + ÁFA)

BRULA RONDO MINI KOMPLETT

1.984.450 Ft (1.562.559 Ft + ÁFA)
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Cikkszám: 1055562
Központi raktár elérhetősége: Rendelhető
Gyártó:

Brula Rondo Mini alapkályha készlet - 24 órás sugárzó hőellátás

A Brula Rondo Mini alapkályha szett egy elegáns kályhát biztosít, amely kis területen nagy teljesítményt ad le. A hőteljesítmény 1,7 kW, 24 órás hőleadási idővel és fantasztikus, 83,1%-os hatásfokkal. Ezek az értékek jól mutatják a Brula kályha hatékony működését, amely a külső levegőcsatlakozásnak köszönhetően ideális az alacsony energiafogyasztású házakhoz is. Ezenkívül lehetősége van a modell vakolására vagy burkolására az egyéni elképzelései szerint.

A speciális kialakításnak köszönhetően a kályha rendkívül hosszú távú és egyenletes hőkibocsátást biztosít. Akár 24 órán keresztül látja el egy égés hőjével azt a helyiséget, amelyben elhelyezték. Ezt a beépített füstjárat rendszer és a hőtároló elemek teszik lehetővé, amelyek ideális és hatékony hőfelvételt és -tárolást biztosítanak.

Egészséges sugárzó hő:

A Brula Rondo Mini kialakításának köszönhetően alig áramlik meleg levegő közvetlenül abba a helyiségbe, ahol a kályha fel van szerelve. Ehelyett a helyiséget a kályha által kibocsátott sugárzó hő melegíti. Ezt a meleget különösen kellemesnek és egészségesnek tartják. Így a kályha diszkréten biztosítja az Ön ízlésének megfelelő, kellemes, jó közérzetet adó hőmérsékletet.

Brula Rondo Mini - kis helyigény, nagy hatásfok

A Brula kis tárolókályha különösen karcsú és helytakarékos kerek formája azonnal szemet szúr. A hőfelvételhez szükséges helyet inkább a lenyűgöző 165 cm-es magasság (burkolattal együtt), mint a nagy alapterület valósítja meg. A kályha átmérője mindössze 600 mm.

A Rondo Mini szállítási terjedelme

A Brula Rondo Mini alapkályha-készlet két változatban kapható.

A standard változat csak a kályha alaptűzterét tartalmazza, az R 250/N öntött égetett agyagból készült alaptűzteret a Brula alapkályhaajtóval GT-R 300 ST, egy állítható magasságú talapzatot és a BRULA építőhabarcsot. Ennek a változatnak a méretei 142 cm magas és 500 mm átmérőjűek.

A komplett készlet tartalmazza továbbá a hőtároló lemezburkolatot, 20 kg FF gyorsragasztó habarcsot és 20 kg természetes kályha fehér vakolatot, 1 mm vastagságban a tiszta fehér felület érdekében. Ezekkel a hőtároló lemezekkel együtt az átmérő 600 mm. Elvileg a természetes kővel vagy kerámiával történő vakolás vagy burkolás esetén szabadon választhat, hogy kályháját teljesen integrálja az életterébe.

Ha nagyobb teljesítményű modellt szeretne, de a Rondo Mini megjelenését ideálisnak találja, akkor ajánljuk nagytestvérét: a Rondo Maxi modellt, amely 187 cm magas és ugyanolyan átmérőjű.

Paraméterek

Füstcső csatlakozó átmérő 130 mm
A füstcső csatlakozási helyzete hátul
Csatlakozási magasság a füstcső közepén kb. 149 cm
külső égéslevegő-csatlakozás-Ø 150 mm
Méretek (magasság x szélesség x mélység) 1650 x 600 x 600 mm
Alapkályha tömege 300 kg
Hőtároló elemekkel burkolva kb. 560 kg
Tűztermi ajtó önzáró (1. típus)
Külső levegő csatlakoztatás és egyszerű égésszabályozás
Műszaki adatok
Névleges hőteljesítmény (kW) 1.7
Hőteljesítmény (kJ) 150000
Méretek H x Sz x M (cm) 165 / 60 / 60 / 60
Füstcsőcsatlakozás (mm) 130
Füstcsőcsatlakozás hátul
Hatékonyság (%) 83,1
Súly (kg) 300
Füstgáz hőmérséklete (°C) 240
Rönk hossza (cm) 28
Fafogyasztás (kg/h) 3
Kipufogógáz tömegáram (g/s) 10
Minimális füstgázhuzat (Pa) 12
Ablaköblítés Igen
BimSchV 2. szakasz Igen
Rönk, fa brikett Igen
DIN EN szám 15250
Barnaszén brikett Nem
AT 15a § B-VG szabvány Igen
CE-jelölés Igen
Hőakkumulátor Igen
Külső levegő csatlakozás (mm) 150
LRV Svájc Igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek