CAMINA & SCHMID

A Camina & Schmid az egyik legnagyobb németországi vállalat a különleges, kiváló minőségű acélból és öntöttvasból készült kandalló- és kályhaégetők fejlesztésével és gyártásával foglalkozik. A vállalat gyártóüzeme a Berlin melletti Rathenauban található. A Camina & Schmid nagy figyelmet fordít termékei minőségére, ezért elkerülte az "olcsó termelés" kísértését, amely a gyártás harmadik országokba történő áthelyezésével jár. A Camina & Schmid gyárban csak a legjobb minőségű, válogatott nyersanyagokat használják fel, 
a legmodernebb technológiát, valamint a legmodernebb irányítási és minőségellenőrzési rendszereket alkalmazzák.

Tevékenységének nemzetközi kiterjedése ellenére a Camina & Schmid továbbra is egy tulajdonos által vezetett családi vállalkozás marad. Ez biztosítja a gyors döntéshozatalt, a hatékony irányítást, a rugalmasságot és a gyors reagálást minden kérdésben. 

A Camina & Schmid tulajdonában van a Camina márka, amely a saját gyártású kandallóportálok és kandallóburkolatok széles választékát kínálja. Termékkínálatunkból mindig kiválaszthatja a költségvetéséhez, a belső térhez és a helyiséghez illő kandallót.

Rendezés:
1.278.900 Ft 1.151.010 Ft -tól
-10%
1.375.410 Ft 1.237.870 Ft -tól
-10%