A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.
Kategóriák
DEFRO ME T KÉTOLDALI TŰZTÉR
1.057.600 Ft (832.756 Ft + ÁFA)

DEFRO ME T KÉTOLDALI TŰZTÉR

Belső anyag
Világos hőtároló
Füstcső csonk
Ø200mm
1.057.600 Ft (832.756 Ft + ÁFA)
Cikkszám: INTRAMET
Központi raktár elérhetősége: Rendelhető
Gyártó:

A DEFRO HOME INTRA sorozat az ökológia, a design és a gazdaságosság harmóniáját szem előtt tartva jött létre. A DEFRO HOME INTRA sorozat kandallóbetétei tökéletesek a normál használathoz, és sikeresen fűtik az egész házat. A modern konstrukció és a zárt égéstér lehetővé teszi, hogy élvezze a látványt a passzívházakban és szellőztető rendszerrel ellátott házakban is. A saját fejlesztésű megoldások garantálják az energiatakarékosságot és a készülék hibátlan működését.

TARTÓS KERÁMIA
Extra fényt kölcsönöz a kandallónak. Szerkezetének és tulajdonságainak köszönhetően fokozza a kandallóbetét teljesítményét és még szebbé teszi azt. Rendkívül tartós anyag, amely kizárólag a DEFRO INTRA kandallóbetétjeinkhez készült.

COOL & TOUCH FOGANTYÚ
A kandalló fogantyú a kandallóbetét elengedhetetlen befejező eleme. Fekete színűre festve, amely alig látható és beleolvad a betét vonalába, valamint az egyre népszerűbb extra fényezett krómozott változatban. Ez a nem túl nagy, de praktikus elem meghatározza a kandalló végső megjelenését és karakterét. Perforált szerkezetének köszönhetően, amely a fogantyú természetes lehűlését okozza, a kandallókályhát mindig az égéstől való félelem nélkül tudjuk majd kinyitni és bezárni.

STABIL AJTÓPROFIL
Az ajtó egy mozgatható elem, és nagyon fontos, hogy merev felépítésével és szilárdságával tűnjön ki. Ilyen konstrukció csak stabil ajtóprofillal érhető el. Ez nemcsak hőálló, hanem biztosítja a betét megfelelő tömítettségét is.

SZÍN
A DEFRO HOME INTRA sorozat készülékei a legmagasabb minőségű festékkel vannak festve. A festéket egy speciális szárítóban szárítjuk, így kandallóink tulajdonosai nincsenek kitéve kellemetlen szagoknak. A festék nagy ellenállást mutat a mechanikai sérülésekkel szemben. A festéknek nincs kellemetlen szaga sem, és még az első égéskor sem füstöl, így Ön már a kezdetektől fogva élvezheti a dohányzást a DEFRO HOME kandallóval.

FEKETE FESTETT ÜVEGKERET
A kortárs trendekhez igazodó, Black Line szitanyomású üvegkerámia. A kiváló minőség lehetővé teszi számunkra, hogy kifogástalan kilátást élvezhessünk a tűzre. Az egyenes, vágott vonalú, fekete festés az üveg szélei körül, modernebb megjelenést kölcsönöz a kandallónak.

Paraméterek

Anyag Lemez
Kandalló típus Síküveges
Égési levegő Zárt égésterű
Ajtó szerkezet Nyíló
Mélység Keskeny
Névleges teljesítmény 8
Üvegtípus Dekor
Névleges teljesítmény 13 kW
Teljesítménytartomány 5,2 - 15,6 kW
Energiahatékonysági osztály A+
Kémény átmérője 200 mm
Hatékonyság 80 %
CO-kibocsátás 13% O2 mellett 0,08%
Füstgáz-hőmérséklet 266°C
Füstgáz huzat 12±2 Pa
Maximális fahasáb 700 mm
Légbeszívás átmérője 125 mm
Hatékony légbeömlő felület 650 cm²
Hatékony terület kilépőnyílás 910 cm²
Súly 240 kg
Garancia 5 év

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

KRATKI ANTEK

Raktáron
226.940 Ft

KRATKI ZIBI

Raktáron
456.730 Ft -tól

KRATKI ZUZIA

Rendelhető
335.830 Ft