Youtube videók

EBIOS ARCHITECTURE SL

Cikkszám: 1019172
Központi raktár elérhetősége: Rendelhető
Gyártó:

LENYŰGÖZŐ LÁTVÁNY

Az ebios-fire Architecture egy stílusos és praktikus biokandalló, amely otthona bármely szegletébe elhelyezhető. Nyáron akár a szabadban is használható. Kialakítása modern, vonalai letisztultak, így bárhonnan gyönyörű kilátásunk nyílik a ragyogó tűzre. A kétoldali üveglapoknak köszönhetően pedig a lángok játéka különösen lenyűgözővé válik.

986.500 Ft (776.772 Ft + ÁFA)
EBIOS ARCHITECTURE SL
986.500 Ft (776.772 Ft + ÁFA)

Leírás

Rohanó világban élünk. Minden mozgásban van, és a mindennapi élet sokszor megterhelő. Ilyenkor olyan pillanatokat keresünk, amik inspirálnak: a csendet és a harmóniát. A tűz csendes aurája teret enged a gondolatoknak és a harmóniáknak. Ez az ebios-fire.

Az Architecture biokandalló különleges tulajdonságai:

  • KÜLÖNLEGES MEGJELENÉS

Az Architecture biokandalló egyenes vonalaival modern megjelenést sugároz. Mivel egy szabadonálló modell, így bárhová könnyen elhelyezhető, hiszen minden oldalról lenyűgöző kilátást nyújt. A letisztult vonalai eleganciát tükröznek, mégis, egyszerűségével leveszi Önt a lábáról.

  • KÖRNYEZETBARÁT BERENDEZÉS

A bioetanol megújuló energiaforrások egyike, mivel kizárólag biomasszából (például cukornádból, gabonából vagy biológiailag lebomló hulladékokból) állítják elő. Az égés során minimális szén-dioxid keletkezik (mértéke a kilégzéssel egyenértékű), emellett pedig csak vízgőz szabadul fel, így a biokandallók nem szennyezik a környezetet káros anyagok kibocsátásával.

  • GYORS ÜZEMBE HELYEZÉS

Az Architecture biokandalló pillanatok alatt készen áll a használatra. Nincs szükség összeszerelésre, mindössze meg kell ismerkednie a kandalló működésével, amely nem igényel sok erőfeszítést, hiszen a biokandallók használata nagyon egyszerű.

  • MOBILITÁS

Költözéskor vagy felújításkor az Architecture biokandallót könnyedén áthelyezheti oda, ahová szeretné. Mivel ez egy szabadonálló darab, így nincs szükség beépítésre, vagyis szinte bármilyen környezetbe beilleszthető.

  • MAGAS SZINTŰ BIZTONSÁG

Az ebios kandallók TÜV tanúsítvánnyal rendelkeznek, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy a biokandalló biztonsági tartály kupakja megakadályozza a bioetanol szivárgását, függetlenül attól, hogy a tartály milyen helyzetben van. Minden tartály nyomáspróbával tesztelnek a gyártás során, és egy nyomáscsökkentő szelep további biztonságot nyújt. A szintjelzőnek köszönhetően mindig megnézheti a tartályban rendelkezésre álló üzemanyag mennyiségét.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!