A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.

EBIOS LA VELA MIDI VI

138.200 Ft (108.819 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 1044499
Elérhetőség: Rendelhető
Gyártó:

KÜLÖNLEGES GYERTYA

A La Vela Midi az ebios-fire legkülönlegesebb modellei közé tartozik. Csiszolt, rozsdamentes acélból készült, megjelenése pedig igazán különleges: olyan, akár egy modern gyertya. Külön-külön, vagy akár csoportosan is egyedi kiegészítője lehet otthonának, hiszen kellemes meleget és varázslatos légkört teremtenek. Közkedvelt kiegészítője lehet továbbá a szállodáknak, éttermeknek. Különböző méretekben kapható.

professzionális tanácsadás
kiváló minőség
rugalmas szállítás

Youtube videók

Leírás

A La Vela Midi biokandalló elegáns kialakítása hívogató hangulattal üdvözli a vendégeket. Egyszerű, ámde kifinomult megjelenésével szemet gyönyörködtető látványt nyújt. Időtlen szépsége és egyben modern felépítése páratlan hatást kelt.

A La Vela Midi biokandalló különleges tulajdonságai:

  • KÜLÖNLEGES TULAJDONSÁG

A La Vela Midi fáklyaszerű megjelenése különleges hangulatot teremt. Élénk, gyönyörű lángképe vonzza a tekinteteket, melegsége pedig egyedi légkört idéz.

  • KÖRNYEZETBARÁT BERENDEZÉS

A bioetanol megújuló energiaforrások egyike, mivel kizárólag biomasszából (például cukornádból, gabonából vagy biológiailag lebomló hulladékokból) állítják elő. Az égés során minimális szén-dioxid keletkezik (mértéke a kilégzéssel egyenértékű), emellett pedig csak vízgőz szabadul fel, így a biokandallók nem szennyezik a környezetet káros anyagok kibocsátásával.

  • GYORS ÜZEMBE HELYEZÉS

A La Vela Midi biokandalló pillanatok alatt készen áll a használatra. Nincs szükség összeszerelésre, mindössze meg kell ismerkednie a kandalló működésével, amely nem igényel sok erőfeszítést, hiszen a biokandallók használata nagyon egyszerű.

  • MOBILITÁS

Költözéskor vagy felújításkor a La Vela Midi biokandallót könnyedén áthelyezheti oda, ahová szeretné. Mivel ez egy szabadonálló darab, így nincs szükség beépítésre, vagyis szinte bármilyen környezetbe beilleszthető.

  • MAGAS SZINTŰ BIZTONSÁG

Az ebios kandallók TÜV tanúsítvánnyal rendelkeznek, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy a biokandalló biztonsági tartály kupakja megakadályozza a bioetanol szivárgását, függetlenül attól, hogy a tartály milyen helyzetben van. Minden tartály nyomáspróbával tesztelnek a gyártás során, és egy nyomáscsökkentő szelep további biztonságot nyújt. A szintjelzőnek köszönhetően mindig megnézheti a tartályban rendelkezésre álló üzemanyag mennyiségét.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!