A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.

EBIOS NANO FEHÉR

1.389.530 Ft (1.094.118 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 1058063
Elérhetőség: Rendelhető
Gyártó:

LENYŰGÖZŐ MEGJELENÉS

Az ebios-fire Nano egy modern, szabadonálló kályha minden külső jegyével rendelkezik, azonban üzemeltetéséhez nincsen szükség fára vagy kéményre. Amellett, hogy elegáns kiegészítője lehet otthonunknak, különleges lángja különböző szintekre állítható, valamint időzítő és szobahőmérséklet-szabályozóval rendelkezik. Érintőképernyős kijelző, vagy távirányító segítségével kezelhető.

professzionális tanácsadás
kiváló minőség
rugalmas szállítás

Youtube videók

Leírás

A Nano biokandalló elegáns kialakítása hívogató hangulattal üdvözli a vendégeket. Figyelemfelkeltő, ámde kifinomult megjelenésével szemet gyönyörködtető látványt nyújt. Időtlen szépsége és egyben modern felépítése páratlan hatást kelt.

A Nano biokandalló különleges tulajdonságai:

  • KÜLÖNLEGES TULAJDONSÁG

A Nano biokandalló különlegessége, hogy a testben bioetanol helyezhető el, aminek köszönhetően hosszú órákon át élvezheti a lángok gyönyörű játékát. A kényelem érdekében érintőképernyőn keresztül működtethető. A lángot biztonsági üvegből készült henger veszi körül, hogy megvédje a ragyogó tüzet a huzattól.

  • CSÚCSKATEGÓRIÁS BIOKANDALLÓ

A Nano biokandalló alsó tere acélból készült, míg a lángokat egy üvegoszlop veszi körül. Lenyűgöző megjelenésén kívül azonban többet kínál: a legkorszerűbb technológiával készítették. A légellátás vezérlésével még a láng csavarodási mintája is beállítható. Ez dinamikusabb megjelenést kölcsönöz a lángnak.

  • KÖRNYEZETBARÁT BERENDEZÉS

A bioetanol megújuló energiaforrások egyike, mivel kizárólag biomasszából (például cukornádból, gabonából vagy biológiailag lebomló hulladékokból) állítják elő. Az égés során minimális szén-dioxid keletkezik (mértéke a kilégzéssel egyenértékű), emellett pedig csak vízgőz szabadul fel, így a biokandallók nem szennyezik a környezetet káros anyagok kibocsátásával.

  • GYORS ÜZEMBE HELYEZÉS

A Nano biokandalló pillanatok alatt készen áll a használatra. Nincs szükség összeszerelésre, mindössze meg kell ismerkednie a kandalló működésével, amely nem igényel sok erőfeszítést, hiszen a biokandallók használata nagyon egyszerű.

  • MOBILITÁS

Költözéskor vagy felújításkor a Nano biokandallót könnyedén áthelyezheti oda, ahová szeretné. Mivel ez egy szabadonálló darab, így nincs szükség beépítésre, vagyis szinte bármilyen környezetbe beilleszthető.

  • MAGAS SZINTŰ BIZTONSÁG

Az ebios kandallók TÜV tanúsítvánnyal rendelkeznek, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy a biokandalló biztonsági tartály kupakja megakadályozza a bioetanol szivárgását, függetlenül attól, hogy a tartály milyen helyzetben van. Minden tartály nyomáspróbával tesztelnek a gyártás során, és egy nyomáscsökkentő szelep további biztonságot nyújt. A szintjelzőnek köszönhetően mindig megnézheti a tartályban rendelkezésre álló üzemanyag mennyiségét.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!