Élvezze az őszt és a telet a kandalló mellett!

De melyik kandallót érdemes választani? Mi segítünk!

Amikor a nyár élénkzöldje átadja helyét a színes ősznek, sokan elgondolkodunk a kandalló felszerelésén. Nincs jobb alkalom arra, hogy otthonát meleg és barátságos menedékké alakítsa. Képzeljen el egy hűvös estét, egy csésze forró csokit és a kandallóban pattogó tüzet! De hogyan válasszunk jó kandallót, és mire figyeljünk a vásárlás előtt? Nézzük meg – és tekintsük meg a Kratki modern kandallók kínálatát.

A Kratki kandallók előnyei:

Szeretettel teli, otthonos, és meleg hangulatot varázsol otthonába, de ez csak az egyik érv amellett, hogy kandallót építsen be otthonába. Ennek azonban sokkal több oka van. A lakásfűtés kérdése rendkívül fontos, ezért a kandalló minőségére és biztonságára való odafigyelés legyen a prioritás. A Kratki, a kandallók világában elismert márka, a legszigorúbb iparági szabványoknak megfelelő, biztonságos, megfelelő termékek széles választékát kínálja.

Biztonság:

 A Kratki kandallókat szakemberek tervezték, és szigorú minőségellenőrzésen mentek át. Professzionális beépítés után a gyártó a kivitelezőkkel való kapcsolattartásban is segít – így nem kell aggódnunk otthonunk biztonságáért. A kandallók modern technológiával vannak felszerelve: az intelligens fűtésszabályozási lehetőségektől az energiatakarékos funkciókig.

Függetlenség:

 Hagyományos kandalló esetén nem kell aggódnia az áram- vagy gázkimaradások miatt, amelyek megakadályozhatják otthona fűtését. Csupán néhány fadarab elég ahhoz, hogy szeretteink még egy rendkívül hideg éjszakán is élvezhessék a meleget és az otthont melengető fényt.

Magas esztétika:

A Kratki kandallók nemcsak praktikusak; vonzó kinézetük és kiegészítőjük megfelel bármely belső tér elrendezésének, függetlenül attól, hogy melyik stílust részesítjük előnyben. A Kratki termékeit a részletekre való odafigyeléssel tervezték, így tökéletesen harmonizálnak a belső térrel, eleganciát és egyedi varázst adva hozzá.

Hosszú garancia:

A kandallóba való befektetés, az befektetés az otthona jövőjébe. A Kratki hosszú gyártói garanciát kínál, amely garantálja a vásárlás védelmét. A termékek ellenállóak és tartósak, így hosszú évekig használhatóak.

Megtakarítások:

A kandalló kiválasztásának egyik legnyomósabb oka a jelentős megtakarítási lehetőség. Ha kandallóval fűti otthonát, különösen az átmeneti időszakokban, például ősszel és tél elején, csökkentheti a hagyományos fűtési módszerektől való függést, és csökkentheti az energiaszámlákat.

Melyik kandallót érdemes választani?

Ismerkedjünk meg a Kratki kínálatával, és nézzük meg közelebbről a legérdekesebb és legnépszerűbb termékeket. Függetlenül attól, hogy vízköpenyes kandallót, légfűtéses kandallót vagy szabadon álló kályhát keresünk, minden lehetőség megtalálható a kínálatban.

 • LUCY PW

Ez egy kandalló, amelyet hővisszanyerő házakhoz terveztek - különös figyelmet fordítottak a termék tömítettségére. A LUCY PW tökéletes megoldás azok számára is, akik a kandallót szeretnék használni otthonuk további hőellátására. A LUCY PW egy kandalló a PRO sorozatból, amely a részletekre való legnagyobb odafigyeléssel készült. A kandallóban alkalmazott innovatív technológiák energiatakarékos termékké, könnyen használhatóvá és könnyen tisztán tarthatóvá teszik - a kivehető rostélynak és hamutartónak köszönhetően is. A Termotec anyag használata lehetővé teszi a kamra hőmérsékletének növelését, ami jobb használatot eredményez. A LUCY PW egy további két terelőből álló rendszert használ, így korlátozzák a káros égési tulajdonságokat.

 • NADIA PW

A NADIA a PRO termékcsaládba tartozik, azaz a legmagasabb minőségű készülékekhez, 10 év garanciával. Ennek a modellnek a legfontosabb előnyei közé tartozik a kiváló égési paraméterek, a modern hatszögletű kamra és a magas energiahatékonyság. A NADIA-nak nincs rostélya, a tüzelőanyag kis térfogattal finom hamuvá ég, ennek köszönhetően a fából származó hőenergia maximálisan hasznosul és minden hő a környezetbe kerül. A kandalló jellegzetes, széles üveglappal van felszerelve, amely akár 800 Celsius fokos hőmérsékletnek is képes ellenállni .

 • ZOSIA PW

A nagyméretű öntöttvas égéstérrel felszerelt ZOSIA PW 14 Deco kandalló nyitott rendszerre is csatlakoztatható. Az előlap hőálló kerámiája 660 °C -ig ellenáll . Figyelemre méltó a dekoratív kerítés, amely nemcsak a fa kihullását akadályozza meg, hanem varázslatos külsőt is ad a kandallónak, így tökéletes a hagyományos stílusú nappaliba. A tisztaság fenntartása rendkívül egyszerű a "tiszta üveg" rendszernek köszönhetően - a kandalló belsejében lévő légáram egyenletesen söpör az üvegen, ami megakadályozza a korom felhalmozódását.

A fenti kandallók mindegyike használható hővisszanyerős házakban. A kandallók az EcoDesign magas követelményeinek is megfelelnek.

 • LUCY SLIM

Ez a kandalló tökéletes kis házakba és minimalista stílusú belső terekbe. Nagyon kevés helyet foglal el, miközben karcsú kialakításával egyedi benyomást kelt. A Lucy Slim betétek is a PRO sorozat részét képezik, ami azt jelenti, hogy 10 év garancia tartozik hozzá.

 • SIMPLE BS

A 8 kW-os öntöttvas kandallóbetét kétoldalas BS üvegezésű, osztott üveggel. A SIMPLE kandalló a legnépszerűbb megoldás nyitott helyiségekben, nagy nappalikban és előszobákban. A kandalló maximálisan kihasználja a hőenergiát. A nagy égéstér lehetővé teszi, hogy kényelmesen töltsön be nagyobb mennyiségű tüzelőanyagot, amely hosszabb ideig tart, csökkentve ezzel a fárasztó fásítás szükségességét. A kiváló minőségű első üveg minőségi és biztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik, valamint a fent említett "tiszta üveg" rendszerrel is fel van szerelve.

 • VNL

A VN Lewy acél kandalló modern, finom dizájnjával teljesen magával ragad. Ajtaja felemelhető (lift up system - guillotine), ami egyedi megjelenést tesz lehetővé. A kandalló feltűnő méretei ellenére akár 80 m 2 -t is felmelegít a házból. További előny a külső légbeömlő csatlakoztatásának lehetősége. A kandalló szülői zárral rendelkezik, amely megakadályozza az ajtó kinyitását.

A légkandallók és a vízköpennyel felszerelt kandallók alternatívája lehet a szabadon álló kandallókályha. A Kratki kínálatában sokféle kályha található, amelyek a legjobb minőségű anyagból készültek, és képesek ellenállni a legmagasabb hőmérsékletnek is. A legtöbb közülük megfelel az EcoDesign követelményeinek, és úgy lettek megtervezve, hogy energiahatékonyságuk a lehető legmagasabb legyen és a CO2-kibocsátás minimális legyen.

 • ANTARES

Az antracit színű ANTARES ajtaja félkör alakú, oldalra nyíló üveggel rendelkezik. A levegőcsatlakozás történhet hátulról vagy alulról; ez a rendszer diszkréten a kandalló alatt van elrejtve, érintéssel zárható kamrában. A kályha hőtároló termotec béléssel rendelkezik, amely összegyűjti a hőt és a tűz kialvása után a környezetbe bocsátja. A kandalló speciálisan kialakított égéstere nagyobb mélységgel véd a hamu ellen. A füstgáz kivezetése a kályha hátuljáról vagy tetejéről kivitelezhető, így több helyre is beépíthető.

 • AB

Az AB kályhák sorozata nem csak a klasszikus változatokat tartalmazza, hanem az egylábú vagy forgatható kandallóval felszerelt változatokat is. A kandallókban termotec hőtároló anyagot használtak. Az AB-ra jellemző, hogy teljesen feszesek és beépített légbeömlővel rendelkeznek. Az ebbe a sorozatba tartozó kályhák gyönyörűen kiegészítik a modern, loft belső tereket és a hagyományos stílusban díszítetteket is, hangulatossá téve őket. Az AB sorozat modelljeinek széles választéka lehetővé teszi a tökéletes termék kiválasztását vizuális igényeinek megfelelően.

 • TORA

A TORA kályha sarokajtóval van felszerelve, elegáns, feketített üveggel. Kiemeli a tűz izzását, a lángok mélységét. A kompakt méret és a sarokajtó megkönnyíti az elhelyezését kis helyiségekben is, akár a sarokban is. A bonyolultabb helyeken való telepítést is megkönnyíti az oldallapok és a füstgáz-kivezetés univerzális összekötésének módja: felül, hátul, hátul pedig jobb és baloldalon egyaránt.

Mire kell odafigyelni kandalló vásárlása előtt?

A tökéletes kandalló kiválasztásához számos tényezőt figyelembe kell venni, beleértve a hely méretét, a fűtési igényeket és az esztétikai preferenciákat. Íme néhány gyakorlati tipp, amelyek segítenek a helyes választásban:

 1. Mérje meg azt a helységet, ahová a kandallót kívánja elhelyezni. Győződjön meg arról, hogy a kiválasztott modell kényelmesen illeszkedik, és megfelelő szellőzést biztosít, valamint napi hozzáférést biztosít az égéstérhez.
 2. Határozza meg az otthonában szükséges fűtési teljesítményt. A Kratki.pl számos lehetőséget kínál, ezért válassza ki azt, amelyik megfelel fűtési igényeinek. A tapasztalt ügyféltanácsadók minden bizonnyal segítenek a fűtési igényeinek megfelelő készülék kiszámításában és kiválasztásában.
 3. Válassza ki az üzemanyag típusát. Döntse el, hogy fatüzelésű, gáz- vagy elektromos kandallót szeretne. Mindegyiknek megvannak a maga előnyei, ezért válassza ki azt, amelyik leginkább megfelel az Ön preferenciáinak és életmódjának.
 4. Vegye figyelembe a kandalló kialakítását. Harmonizálnia kell a belső térrel, és hangsúlyoznia kell a ház általános hangulatát.
 5. Tervezze meg beruházási költségvetését, figyelembe véve nemcsak magának a kandallónak a költségeit, hanem a telepítési költségeket és az esetleges kiegészítő funkciókat vagy tartozékokat is.
 6. Ellenőrizze az energiahatékonyságot. Ha ez fontos Önnek, keressen olyan kandallókat, amelyek például intelligens fűtésszabályozással rendelkeznek, amely lehetővé teszi az energiafogyasztás optimalizálását.
 7. Professzionális telepítés. Győződjön meg arról, hogy kandallóját megbízható gyártó által javasolt szakemberek szerelték be. Ez garantálja a kandalló biztonságát és megfelelő működését.

Összegzés

Amikor a hűvös őszi esték fagyos téli napokká változnak, a Kratki.pl kandallója a legjobb társ lehet. Biztosítja a szükséges meleget, kényelmet és kikapcsolódást, és megtakarítást is hoz. A lehetőségek széles választéka, a minőség és a biztonság garantálása, valamint az ügyfélhez való egyéni hozzáállás teszi a Kratki-t megbízható céggé, amely gyorsan végigvezet minket a kandalló kiválasztásának és vásárlásának folyamatán.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Kandalló

Kapcsolódó termékek

KRATKI LUCY 12 BALOS

Rendelhető
634.070 Ft -tól

SIMPLE LEMEZ BALOS EGYBENYÍLÓ

Rendelhető
480.330 Ft -tól

ANTARES KANDALLÓKÁLYHA

Rendelhető
924.020 Ft -tól