A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba. Megértettem
Termékek Menü

Többet szeretne tudni a kandallóépítésről?
Kövesse folyamatosan frissülő blogunkat.
 

SZERVÍZAJTÓ

A DWG ellenőrző ajtó könnyű hozzáférést biztosít a kandalló burkolat belsejéhez, anélkül, hogy befolyásolná a kandalló felépítésének esztétikáját (biztosítva a szigetelés folytonosságát).
A legtöbb telepítésnél nagyon fontos a kandalló füstcsöveinek és kiegészítőinek hozzáférhetősége és ezek karbantartása anélkül, hogy megbontanánk a szerkezetet. Ez különösen fontos a vízteres betétek esetében, ahol hidraulikus elemek, szelepek vagy az elektronika rendszeres ellenőrzéseket igényel.
Az ajtó ragasztóval és csavarokkal van felszerelve a házban (a készletben található, az ajtóval különleges rögzítő kapcsok vannak, amelyek lehetővé teszik a rögzítést 30, 40 vagy 50 mm vastaságban.
Az ajtót 30 mm vastag vermikulit lemez tölti ki, jó szigetelést biztosítva, szélein vékony lemez kerettel,  ami gyakorlatilag az ajtót teszi láthatatlanná. Másik nagy előnyük az, hogy nincsenek kézfogók vagy fogantyúk a nyitáshoz, mert az a "click" rendszer segítségével történik - enyhe nyomást kifejtve az ajtóra az magától kinyílik. 
Rendezés:
Ár
A Lamiga Hungary csoport tagja 
Partnereink

MB Kandalló Webshop Partnerei

 

Termék összehasonlító
Házhozszállítás
Garantáltan biztonságos vásárlás
 
 
Garantáltan biztonságos vásárlás