PRÉMIUM GÁZKANDALLÓK

Rendezés:

GÁZKANDALLÓK 

Image Description
Gázkandalló betétek

TŰZ
egy gombnyomásra.

Image Description
Moduláris gázkandallók

EGYEDI DIZÁJNOK
széles skálája.

Image Description
Exkluzív gázkandallók

TECHNOLÓGIAI
mestermunka. 

LÁNG SZIMULÁTOR

*Szeretnéd kipróbálni? Kattints ide: https://camina-schmid.de/en/categories/heizenmitgas

Be-és kikapcsolás egyszerűen

A Camina & Schmid prémium kandallógyártó híres különleges gázkandallóiról. A termékeik széles skálája minden élethelyzetnek és szükségletnek megfelelő modellt kínál. A Camina & Schmid gázkandallókat a magas minőség, tartósság és vonzó megjelenés jellemzi.

Tegye élménnyé a tűz varázsát a sokoldalú gázkandallók egyikével! Alakítsa át négy falát egy pillanat alatt egy olyan hellyé, ahol különleges atmoszféra uralkodik. Élvezze a kényelmet a gázkandallóval: kellemes melegedés egy gombnyomásra. Egyszerűen karbantartható és tiszta használat – a mindennapi stressz gyorsan elfelejtődik.

Kerámia hasábok

A Camina & Schmid gázkandallókat egy lenyűgöző, változatos lángminta jellemzi. Ez a lángjáték egyenesen a rendszer szívéből származik: egyedi kerámia hasábok, amelyekbe beágyazott volfrám szálak találhatók. A láng érintése által ezek a szálak ragyogni kezdenek, létrehozva egy megtévesztően valósághű izzó hatást.

Az extra LED környezeti világítással a gázkandallókban parázsló szénágyat szimulálnak. A kandalló működése kikapcsolt állapotban is használható fényforrásként, és amikor a gázkandallót bekapcsolja, még egyedibb megjelenést kölcsönöznek a lángoknak.

Tűz gombnyomásra

A gázkandalló tüze nyolc fokozatban állítható*. Ez a nyolc fokozat állandóan megtartják a megfelelő lángmagasságot és egyenletes lángmintát hoznak létre. Emellett van egy kilencedik szint is – az ECO beállítás. A program során a gázkandalló változtatja az előző lángmagasságokat. Ez egy mozgó lángmintát eredményez, és kevesebb energiát használ fel.

A Camina & Schmid gázkandalló használata biztonságos, hiszen folyamatos felügyelet alatt áll. Áramkimaradás esetén a mágneses szelep két rugója azonnal biztosítja, hogy a gázellátás azonnal leálljon. Ha a gáznyomás ingadozik, a gázvezérlő szelep azonnal leállítja a gázellátást a gázkandallóban.