Youtube videók

HEB INDIAN FEKETE

Cikkszám: HEB/INDIAN/BLACK
Központi raktár elérhetősége: Rendelhető
Gyártó: KRATKI

A Home Easy Box egy környezetbarát, háromoldali üvegezésű NBC betét és egy acélból és indiai fekete kőből készült kész szerkezet kombinációja. Az egész ideális válasz a belsőépítészet jelenlegi trendjeire. Tökéletes arányai és minimalizmusa, valamint a tűzre nyíló háromoldalú kilátás olyan hangulatos légkört teremt, amely ideális a gondtalan családi összejövetelekhez.


A legigényesebb vásárlók igényeit szem előtt tartva egy egyedülálló kandallót hoztunk létre. A HOME EASY BOX eredetiségével és formavilágának tisztaságával vonzza a figyelmet, és a háromoldalú tűzhelyről érkező tűz gyönyörű látványa mindenkit gyönyörködtet. Határozottan túlmutat a szokásoson, így termékünk tökéletesen illeszkedik bármilyen belső térbe.

A készlet egy NBC kandallókályhából, egy alapból és egy moduláris burkolatból áll, a megfelelő beépítéshez szükséges összes tartozékkal együtt. Rendkívül könnyű mindent összerakni. Néhány óra alatt élvezheti a meleg hangulatot és a táncoló tűz látványát.

Az NBC kandallókályhában alkalmazott számos innovatív megoldás biztosítja a maximális energiahatékonyságot otthona fűtése során. A készülék teljesítménye lehetővé teszi, hogy akár 100 m2 területet is hatékonyan fűtsön. A száraz keményfa elégetésével pénzt is megtakaríthat. Független kutatások egyértelműen azt mutatják, hogy a fa az egyik legolcsóbb fűtési forrás.

Az ökológiára fogadunk! Azzal, hogy megvásárolja kandallónkat, és a száraz keményfa égetésének helyes módszerét alkalmazza, Ön gondoskodik a környezetről. Nem járul hozzá a szmog kialakulásához. Mindez annak köszönhető, hogy készülékünk megfelel a legszigorúbb ökológiai kritériumoknak, az Ecodesign és a német BImSchV 2 szabványnak.

Külső burkolat színe
Belső anyag
Sötét hőtároló
1.684.070 Ft (1.326.039 Ft + ÁFA)
HEB INDIAN FEKETE
1.684.070 Ft (1.326.039 Ft + ÁFA)

Paraméterek

Névleges teljesítmény (kW) 7,0
A fűtőteljesítmény tartománya (kW) 3,0 - 9,0
Hőhatás (%) 83,0
A kipufogócső átmérője (mm) 160
Tüzelőanyag-típus keményfa, páratartalom ≤20%
Súly (kg) 328,0
Szén-dioxid-kibocsátás (13% O 2 -on) ≤,% 0,10
Füstgáz hőmérséklete (℃) 199,0
Maximális rönkhossz (cm) 40
Pollenkibocsátás (por) (mg / Nm 3 ) 29,0
EEI 105.40
Anyag acél
Szélesség (cm) 84,20
Magasság (cm) 180,10
Mélység (cm) 60,30

Csatolt dokumentumok

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek