A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba. Megértettem
Termékek Menü

Többet szeretne tudni a kandallóépítésről?
Kövesse folyamatosan frissülő blogunkat.
 
Ön itt jár: > >

Hírek

  Emlékezz vissza jártál már úgy, hogy beléptél egy házba, megpillantottad a barátod konyháját, szekrénysorát vagy épp a garázsát és azt érezted hogy „ Azta, ez de jól néz ki!?”, a barátod pedig duzzadt az örömtől, hogy igen ez az ő tulajdona és tudja, hogy milyen klassz!? Ismerős igaz? 

Drága barátaink!

Az év vége közeledtével nem csupán a jövő évi teendőkre és célkitűzésekre koncentrálunk, hanem számot vetünk az óévben történtekről is.

2016 szeptember 24-én cégünk képviseltette magát a Macsoi népi Kályhás – Kandallós találkozón.

Kedves Partnerünk!

Egy több szempontból is tartalmas, értékes héten vagyunk túl.

Az oldalüveges betétek már önmagukban is figyelemfelkeltők, hiszen a hatalmas, összevasalt üvegfelületnek hála több oldalról, nagyobb felületen tudjuk élvezni a tűz látványát.

A Kratki azonban még ezt az élményt is fokozza újításával, hiszen megjelentek az oldalüveges, DECO-s kandallóbetétek!

Hogy miért a Koza K9 az egyik legkeresettebb Kratki hordozható kályhánk? Nézze meg videónkat, ahol bemutatjuk ezt a dekoratív, masszív, öntöttvas kandallót.
Az AB S N O GLASS hordozható kályha a KOZA termékcsaládon belül is különleges darabnak számít, hiszen 360° fokban forgatható, 31 cm magas könnyen vízszintbe helyezhető lábazattal rendelkezik. A lemezkandalló teste 76 cm, tehát összesen egy 107 cm magas szerkezetről beszélhetünk. Bár már látványában is lenyűgözi az embert, azonban fontos megemlítenünk a kályha praktikusságát is, hiszen a lakásban bárhol elhelyezhetjük, a tűz látványa mindenhova elérhet.
Mindenkiben, aki kandallót szeretne, felmerült már az a kérdés, hogy mennyibe is kerül minden kiegészítőjével és beépítéssel együtt egy kandalló. Ez egy nagyon összetett és sok tényezőtől függő kérdés, de ebben a blogbejegyzésünkben megpróbáljuk egy kicsit boncolgatni a témát.

A tűz látványa különlegessé és hangulatossá varázsolja otthonunkat. Ahhoz viszont, hogy ne csak a lakás díszeként szolgáljon, hanem akár egész otthonunkat befűtse, fontos, hogy a megfelelőt válasszuk ki a számos eladó kandalló közül.

Cikkünkben bemutatjuk, hogy mire érdemes odafigyelni a kandallóvásárlás során. Összeszedtük mindazon pontokat, melyekre érdemes kitérni még a betét kiválasztása előtt.

Nagyon sok ügyfelünk áll elő azzal a problémával, hogy nem tudja eldönteni lemez vagy öntvény kandallót lenne célszerűbb vásárolnia.

A legfontosabb, már az elején tisztázni, hogy mi nem rábeszélni akarjuk önöket egyik típusra sem, egyszerűen csak a választást szeretnénk megkönnyíteni és ehhez azokat a sztereotípiákat kell átbeszélnünk, amelyekkel napról-napra, szembesülünk.