Youtube videók

HOME EASY BOX FEHÉR

Cikkszám: HEB/BIANCO
Központi raktár elérhetősége: 1 db raktáron
Gyártó: KRATKI

A HOME EASY BOX egy olyan modern burkolat, ami leegyszerűsíti a kandallók megépítését. Ez a nagyszerű megoldás nemcsak magának a betétnek, hanem az egész burkolatnak a megvásárlását lehetővé teszi. Így ügyfeleinknek nem kell foglalkoznia a tervezéssel és a kivitelezéssel, hiszen a HOME EASY BOX-szal egy kész megoldást kap elképzelésének megvalósításához. Így megkíméljük vásárlóinkat a felesleges stressztől, a piszoktól, ami a kandalló-építéssel jár, és mindössze néhány órára csökkentjük a kandallóbetét beszerelési idejét.

A HOME EASY BOX-ot az NBC 7 kandallóbetéthez készítették a tökéletes arány és a minimalizmus jegyében. A tűztér nagy, háromoldalas panoráma üveggel rendelkezik, ezzel pedig tökéletes látványt nyújt a tűzre, és igazán hangulatos légkört teremt. Ajtaja liftes szerkezetű, ami biztonságos, csendes és kényelmes használatot tesz lehetővé, viszont az üveg tisztításának megkönnyítése érdekében egyik oldalra nyitható.

A készlet az NBC 7 kandallóbetétből, alaprészből és modulházból áll, a megfelelő összerakáshoz szükséges kiegészítőkkel. Az összeszerelés gyors és egyszerű: néhány órán belül már élvezheti a meleg légkört, és a lángok gyönyörű játékát. A modern dizájn és a dekoratív üveg hangsúlyozza elegáns megjelenését. Minimalizmusa révén tökéletesen illeszkedik bármilyen belső térbe.

Ha szeretne többet megtudni a panoráma kandallóbetétekről, olvassa el blogbejegyzésünket ide kattintva. A Pro sorozat előnyeiről pedig ide kattintva olvashat bővebben.

Külső burkolat színe
Belső anyag
Világos hőtároló
1.649.090 Ft (1.298.496 Ft + ÁFA)
HOME EASY BOX FEHÉR
1.649.090 Ft (1.298.496 Ft + ÁFA)

Paraméterek

Névleges teljesítmény (kW) 7,0
A fűtőteljesítmény tartománya (kW) 3,0 - 9,0
Hőhatás (%) 83,0
A kipufogócső átmérője (mm) 160
Tüzelőanyag-típus keményfa, páratartalom ≤20%
Súly (kg) 328,0
Szén-dioxid-kibocsátás (13% O 2 -on) ≤,% 0,10
Füstgáz hőmérséklete (℃) 199,0
Maximális rönkhossz (cm) 40
Pollenkibocsátás (por) (mg / Nm 3 ) 29,0
EEI 105.40
Anyag acél
Szélesség (cm) 84,20
Magasság (cm) 180,10
Mélység (cm) 60,30

Csatolt dokumentumok

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek