HŐTÁROLÓ BETON GYŰRŰ TORA/L KÁLYHÁKHOZ 10DB 5 RÉTEGŰ 150Ø

Cikkszám: AKU/B/10/5/V1
Központi raktár elérhetősége: Rendelhető
Gyártó: KRATKI

A hőtároló gyűrű rendkívül gazdaságos megoldás mindazok számára, akik szeretnék növelni kályhájuk hatékonyságát, és egyben hozzájárulni a környezet védelméhez. A hosszabb hőleadás lehetővé teszi a fűtési költségek csökkentését és egy kényelmesebb, fenntarthatóbb fűtési megoldást kínál az otthonok számára.

Az ökológiát és az energiahatékonyságot szem előtt tartva tervezték. A termékek használatával jelentősen csökkenthető a hőveszteség, amely általában a kimenő füstgázzal a környezetbe távozna. Az öntöttvas anyag kiváló hőtároló képességgel rendelkezik, így a tárcsák hosszabb ideig, akár 3 órán át képesek fenntartani és átadni a kisugárzott hőt, még miután a tűz elaludt. Ezáltal növelik a kályhák teljesítményét és hatékonyságát, miközben minimalizálják a környezeti terhelést, ennek köszönhetően a felhasználók hosszabb ideig élvezhetik a meleget, ami különösen fontos a hideg napokon.

A hőkibocsátási idő értékek sok tényezőtől függően változhatnak, mint például az égési idő, a fűtési fok, a környezeti hőmérséklet, valamint a tüzelőanyag típusa és fűtőértéke.

Előnyei:

  • Környezetvédelem
  • Fűtőteljesítmény fenntartás
  • Fokozatos hőleadás
  • Stabil hőmérséklet a házban
  • Nagyobb hatásfok
  • Gazdaságosabb fűtési rendszer
157.500 Ft (124.016 Ft + ÁFA)
HŐTÁROLÓ BETON GYŰRŰ TORA/L KÁLYHÁKHOZ 10DB 5 RÉTEGŰ 150Ø
157.500 Ft (124.016 Ft + ÁFA)

Paraméterek

Szélesség (cm) 47,3
Magasság (cm) 42,68
Mélység (cm) 38,38
Súly (kg) 50,88

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!