HŐTÁROLÓ BETON GYŰRŰ AB/ENYO/R/W, ROLLO/W, ERIK/W KÁLYHÁKHOZ 6DB 3 RÉTEGŰ 150Ø

Cikkszám: AKU/B/6/3/V2
Központi raktár elérhetősége: Rendelhető
Gyártó: KRATKI

A hőtároló gyűrű rendkívül gazdaságos megoldás mindazok számára, akik szeretnék növelni kályhájuk hatékonyságát, és egyben hozzájárulni a környezet védelméhez. A hosszabb hőleadás lehetővé teszi a fűtési költségek csökkentését és egy kényelmesebb, fenntarthatóbb fűtési megoldást kínál az otthonok számára.

Az ökológiát és az energiahatékonyságot szem előtt tartva tervezték. A termékek használatával jelentősen csökkenthető a hőveszteség, amely általában a kimenő füstgázzal a környezetbe távozna. Az öntöttvas anyag kiváló hőtároló képességgel rendelkezik, így a tárcsák hosszabb ideig, akár 3 órán át képesek fenntartani és átadni a kisugárzott hőt, még miután a tűz elaludt. Ezáltal növelik a kályhák teljesítményét és hatékonyságát, miközben minimalizálják a környezeti terhelést, ennek köszönhetően a felhasználók hosszabb ideig élvezhetik a meleget, ami különösen fontos a hideg napokon.

A hőkibocsátási idő értékek sok tényezőtől függően változhatnak, mint például az égési idő, a fűtési fok, a környezeti hőmérséklet, valamint a tüzelőanyag típusa és fűtőértéke.

Előnyei:

  • Környezetvédelem
  • Fűtőteljesítmény fenntartás
  • Fokozatos hőleadás
  • Stabil hőmérséklet a házban
  • Nagyobb hatásfok
  • Gazdaságosabb fűtési rendszer
74.400 Ft (58.583 Ft + ÁFA)
HŐTÁROLÓ BETON GYŰRŰ AB/ENYO/R/W, ROLLO/W, ERIK/W KÁLYHÁKHOZ 6DB 3 RÉTEGŰ 150Ø
74.400 Ft (58.583 Ft + ÁFA)

Paraméterek

Szélesség (cm) 34,6
Magasság (cm) 24,5
Mélység (cm) 34,6
Súly (kg) 29,28

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!