A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.
Kategóriák
INFIRE INSERT BLACK 600
403.500 Ft (317.717 Ft + ÁFA)

INFIRE INSERT BLACK 600

Elérhető színek:
 
403.500 Ft (317.717 Ft + ÁFA)
Cikkszám: INFIRE/INSERT/600
Központi raktár elérhetősége: Rendelhető
Gyártó:

Az Infire Insert 600 egy olyan modell, amelyet bármilyen belső térbe való beépítésre terveztek otthonunk nappalijába, éttermekbe vagy szállodákba. Az Infire kandallóbetéteket a legmagasabb minőségű kivitelezés jellemzi, hosszú éveken át élvezhetjük a tűz nyújtotta látványát.

  • A 600 mm széles betét rozsdamentes acélból készül. A betét az égővel együtt egy olyan készletet alkot, amely szinte bárhová beépíthető a belső térben. Bútorba való beépítése esetén, a gyúlékony anyagoktól legalább 50 cm távolságot kell tartani. 
  • Az Infire Insert 600 modell két edzett üvegtáblával van ellátva, amely a készülék egyedi kialakításával együtt kivételes belső megjelenést, valamint hosszú és hatékony tűzvezetést garantál.
  • Az Insert 600 speciális kivágással rendelkezik, amely a tartályt borító nedvszívó szálakkal kombinálva tökéletesen egyenletes, szép tüzet garantál.
  • A 600-as betét speciális szellőzőrendszerrel van felszerelve, amely megakadályozza, hogy a bioetanol túlfolyása esetén az égő alatt megemelkedjen a nyomás. A betét egy speciális csavarral van lezárva, amely lehetővé teszi a szabad beállítást és a tűz eloltását bármikor.
FONTOS: A felépítményt nem éghető / A1-es minősítéssel rendelkező /  anyagból kell elkészíteni, melyben biztosítani kell a megfelelő kiszellőzést. 

Paraméterek

Színe fekete
Anyaga acél
Méretei (mm) 600 x 320 x 85
Súly (kg) 14
Tartály hossza (mm) 600
Kapacitása (liter) 1
Égési idő (h) 1,5-2,5

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.