A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.
Kategóriák
INFIRE PALNIK BLACK BURNER 600
312.400 Ft (245.984 Ft + ÁFA)

INFIRE PALNIK BLACK BURNER 600

Elérhető színek:
 
312.400 Ft (245.984 Ft + ÁFA)
Cikkszám: INFIRE/PALNIK/BLACK/600
Központi raktár elérhetősége: Rendelhető
Gyártó:
  • Az 600 mm-es beépíthető etanol tartály lehetőséget kínál arra, hogy egy hosszú és hatékony tűzvonalat építsen be belső terébe. Az egyszerű kivágás és a tartályt kitöltő nedvszívó szál lehetővé teszi, hogy a tűz egyenletesen és stabilan égjen az égési idő alatt. 
  • Az égő légtelenítő rendszerrel rendelkezik, amely megakadályozza a nyomás felhalmozódását az égő alatt az üzemanyag túlcsordulása esetén. Az égő alatti kiegészítő tartály nagyobb biztonságot nyújt üzemanyag-szivárgás esetén.
  • A csúszó rúd lehetővé teszi a láng méretének beállítását és a kandalló biztonságos eloltását, a hullámforma pedig további 3D hatást hoz létre.A hálóval ellátott kerámiaszálas betét növeli a biztonságot, meghosszabbítja és optimalizálja az égetési folyamatot. 
FONTOS: A felépítményt nem éghető / A1-es minősítéssel rendelkező /  anyagból kell elkészíteni, melyben biztosítani kell a megfelelő kiszellőzést. 

Paraméterek

Színe fekete
Anyaga acél
Méretei (mm) 600 x 160 x 75
Súly (kg) 8
Tartály hossza (mm) 600
Kapacitása (liter) 1,2
Égési idő (h) 3-5

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.