A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.

INVICTA 700 LIFTES

639.000 Ft (503.150 Ft + ÁFA)
Válassza ki a füstcső méretét:
200mm
Válassza ki a típust:
NORMÁL
Cikkszám: P687644
Központi raktár elérhetősége: 1 db raktáron
Gyártó:

Ez a kandalló zárt ajtóval használható, hogy teljes fűtési hatékonyságát érezhesse, vagy felhúzott ajtóval, hogy hagyományos kandallótüzet élvezhessen.

Tájékoztatjuk, hogy a választott termék gyártási ideje jelenleg minimum 6 hónap. Bővebb információ a +36208430000 központi telefonszámon kérhető.
professzionális tanácsadás
kiváló minőség
rugalmas szállítás

Leírás

Miért ez a termék?

Origine France Garancia

  • Az Origine France Garantie címke az egyetlen olyan tanúsítvány, amely igazolja a termék francia eredetét. Ezt a címkét egy független szervezet hitelesíti, nevezetesen egy auditot követően. (Bureau Veritas N°7208672). Az OFG-termékek gyártása Franciaországban, az Invicta csoport termelési telephelyein történik.

Tiszta üveg

  • A tiszta üveg rendszer lassítja az üveg szennyeződését. Az üveg tetején lévő légbeömlő nyílás védőfátylat képez. Előmelegített levegőt fújnak az üveg mentén. Elindítja a gázok és az illékony anyagok égését, így védi az üveget a füst- és koromlerakódásoktól.

Dupla nyílású ajtó

  • Az ajtó oldalirányban nyílik és záródik a zárt kandallóbetét legjobb energiateljesítménye érdekében. Egy ellensúlyrendszer segítségével felfelé és lefelé is csúszik. Ez a tolóajtó lehetővé teszi, hogy alkalmanként élvezhesse a hagyományos tüzet.

Paraméterek

Levegő használat: Belső levegő
Anyag Öntvény
Névleges teljesítmény 12 kW
Teljesítmény tartomány
Fűtési terület
Hatékonyság
CO kibocsátás
Energiahatékonysági index (EIE)
Füstgáz tömegáram
Füstgáz hőmérséklet
Üzemanyag keményfa, brikett
Füstcső ármérő
Méretek
Súly
Anyaga
Garancia

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

ANTEK

Raktáron
226.940 Ft

ANTEK 150

Raktáron
226.940 Ft