A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.
Kategóriák
INVICTA AARON KÁLYHA
652.700 Ft (513.937 Ft + ÁFA)

INVICTA AARON KÁLYHA

652.700 Ft (513.937 Ft + ÁFA)
Cikkszám: P612904
Központi raktár elérhetősége: Rendelhető
Gyártó:

Az Aaron kályha kettős látásmódot kínál. Alkalmas terek elválasztására, amivel azokat még különlegessé is tesz a kályhában lévő tűz látványa, illetve két helységben képes biztosítani a meleget.

Leírás

Miért ez a termék?

  • A másodlagos levegő megvédi az üveget a füst- és koromlerakódásoktól. Biztosítja az illékony anyagok elégetését. Az állítható másodlagos légáram lehetővé teszi, hogy a készüléket túl nagy huzat esetén is lehessen üzemeltetni.

Kétoldalas

  • A készülék két üvegtáblával van felszerelve, ideális két helyiség elválasztására, hogy mindkét oldalon élvezhessük a lángok látványát.

Dupla nyitás

  • Két ajtóval felszerelt készülék. Ideális két helyiség elválasztására, hogy az egyik oldalon és a másik oldalon fát töltsön fel.

Időszakos

  • A készülék kis mennyiségű fa rendszeres betöltésével működik. Ez az üzemmód különösen hatékony és környezetbarát.

Origine France Garancia

  • Az Origine France Garantie címke az egyetlen olyan tanúsítvány, amely igazolja a termék francia eredetét. Ezt a címkét egy független testület hitelesíti, nevezetesen egy auditot követően. (Bureau Veritas N°7208672). Az OFG-termékek gyártása Franciaországban, az Invicta csoport termelési telephelyein történik.

Tiszta üveg

  • A tiszta üveg rendszer lassítja az üvegezés szennyeződését. Az üveg tetején lévő légbeömlő nyílás védőfátylat képez. Előmelegített levegőt fújnak az üveg mentén. Elindítja a gázok és az illékony anyagok égését, így védi az üveget a füst- és koromlerakódásoktól.

Paraméterek

Névleges teljesítmény 12 kW
Teljesítmény tartomány 8 - 18 kW
Fűtési terület 65-145 m²
Hatékonyság 70%
CO kibocsátás 0,15 %
Üzemanyag keményfa, brikett
Füstcső ármérő 180 mm
Méretek Magasság 610 x szélesség 910 x mélység 481
Súly 179 kg
Anyaga Öntöttvas
Garancia 5 év

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek