A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.

INVICTA CAROLO MIX

918.400 Ft (723.150 Ft + ÁFA)
Válassza ki a füstcső méretét:
150mm
Válassza ki a típust:
NORMÁL
Cikkszám: P649544
Elérhetőség: Rendelhető
Gyártó:
Azok számára, akik bizonytalanok a rönktüzelésű kályha és a pelletkályha előnyeit illetően, ott van a Carolo Mix. Ez a kályha egyesíti mindkét tüzelőanyag előnyeit. Könnyen használható, és könnyen átkapcsolható egyik funkcióról a másikra. Különleges designja elvarázsolja Önt.
professzionális tanácsadás
kiváló minőség
rugalmas szállítás

Leírás

Miért ez a termék?

  • A másodlagos levegő megvédi az üveget a füst- és koromlerakódásoktól. Biztosítja az illékony anyagok elégetését. Az állítható másodlagos légáram lehetővé teszi, hogy a készüléket túl nagy huzat esetén is lehessen üzemeltetni.

Csendes készülék természetes konvekcióval

  • A készülék öntöttvas burkolata csodálatos melegséget sugároz. A meleg levegő természetes módon, ventilátor nélkül, tehát zaj nélkül kering.

Meghosszabbított égési idő 8 óra

  • A készülék képes 8 órán keresztül lassú égés mellett üzemelni újratöltés és külső beavatkozás nélkül. Ennek az időszaknak a végén található a parázs tartalék. A készüléket csak az újraindításhoz kell feltölteni.

Origine France Garancia

  • Az Origine France Garantie címke az egyetlen olyan tanúsítvány, amely igazolja a termék franciaországi eredetét. Ezt a címkét egy független testület hitelesíti, nevezetesen egy auditot követően. (Bureau Veritas N°7208672). Az OFG-termékek gyártása Franciaországban, az Invicta csoport termelési telephelyein történik.

Utó-égetési rendszer

  • Előmelegített levegő befecskendezése az égéstérbe. A hátulról történő kiegészítő levegőellátás lehetővé teszi a szénhidrogének magas hőmérsékleten történő megsemmisítését. Az égés teljes és a szennyezés csökken.

Tiszta üveg rendszer

  • A tiszta üveg rendszer lelassítja az üveg szennyeződését. Az üveg tetején lévő légbeömlő nyílás védőfátylat képez. Előmelegített levegőt fújnak az üveg mentén. Elindítja a gázok és az illékony anyagok égését, így védi az üveget a füst- és koromlerakódásoktól.

Paraméterek

Levegő használat: Belső levegő
Anyag Öntvény
Névleges teljesítmény 7 kW
Teljesítmény tartomány 3,5 - 6,5 kW
Fűtési terület 40-85 m²
Hatékonyság 76%
CO kibocsátás 0,1 %
Energiahatékonysági index (EIE) 100
Füstgáz tömegáram 6,6 g/s
Füstgáz hőmérséklet 312 °C
Üzemanyag keményfa, brikett
Füstcső ármérő 150 mm
Méretek Magasság 690 x szélesség 799 x mélység 434
Súly 146 kg
Anyaga Öntöttvas
Garancia 5 év

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!