A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.

INVICTA ELO M BLANC

613.100 Ft (482.756 Ft + ÁFA)
Válassza ki a füstcső méretét:
150mm
Válassza ki a típust:
NORMÁL
Cikkszám: P610248
Elérhetőség: Rendelhető
Gyártó:
Merüljön el az ELO M kályha rendkívüli világában, és élvezze a meleget és a tűz látványát.  A fehér előlap eleganciája harmonizál a fekete öntöttvassal.
professzionális tanácsadás
kiváló minőség
rugalmas szállítás

Leírás

Miért ez a termék?

Állítható másodlagos levegő

  • A másodlagos levegő megvédi az üveget a füst- és koromlerakódásoktól. Biztosítja az illékony anyagok elégetését. Az állítható másodlagos légáram lehetővé teszi, hogy a készülék működése a túl nagy huzathoz igazodjon.

Meghosszabbított égési idő 8 óra

  • A készülék képes 8 órán keresztül lassú égés mellett üzemelni újratöltés és külső beavatkozás nélkül. Ennek az időszaknak a végén a parazsatartalékot visszanyerik. A készüléket csak az újraindításhoz kell feltölteni.

Origine France Garancia

  • Az Origine France Garantie címke az egyetlen olyan tanúsítvány, amely igazolja a termék francia eredetét. Ezt a címkét egy független szervezet hitelesíti, nevezetesen egy auditot követően. (Bureau Veritas N°7208672). Az OFG-termékek gyártása Franciaországban, az Invicta csoport termelési telephelyein történik.

Utóégetési rendszer

  • Előmelegített levegő befecskendezése az égéstérbe. A hátulról történő kiegészítő levegőellátás lehetővé teszi a szénhidrogének magas hőmérsékleten történő megsemmisítését. Az égés teljes és a szennyezése csökken.

Tiszta üveg

  • A tiszta üveg rendszer lassítja az üveg szennyeződését. Az üveg tetején lévő légbeömlő nyílás védőfátylat képez. Előmelegített levegőt fújnak az üveg mentén. Elindítja a gázok és az illékony anyagok égését, így védi az üveget a füst- és koromlerakódásoktól.

Paraméterek

Levegő használat: Külső levegő
Anyag Öntvény
Névleges teljesítmény 5 kW
Teljesítmény tartomány 3 - 7,5 kW
Fűtési terület 25-60 m²
Hatékonyság 75%
CO kibocsátás 0,09 %
Energiahatékonysági index (EIE) 99
Füstgáz tömegáram 4,9 g/s
Füstgáz hőmérséklet 341 °C
Üzemanyag keményfa, brikett
Füstcső ármérő 150 mm
Méretek Magasság 880 x szélesség 500 x magasság 374
Súly 110 kg
Anyaga Öntöttvas
Garancia 5 év

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!