A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.

INVICTA NELSON

926.700 Ft (729.685 Ft + ÁFA)
Válassza ki a füstcső méretét:
180mm
Válassza ki a típust:
NORMÁL
Cikkszám: P912944
Központi raktár elérhetősége: 1 db raktáron
Gyártó:

A Nelson kályhánk két üvegoldala egyedi jelleget kölcsönöz otthonának. Hangulatos esték várnak rá. Elhelyezkedhet a kályha bármelyik oldalán, hogy hallgassa a pattogó tűz összetéveszthetetlen hangját, miközben a lángok táncát figyeli.

Állítsa be a szoba közepére, vagy két szoba közötti térelválasztóként, ez a kályha lehetővé teszi, hogy nyitott teret biztosítson Önnek, teljesen tiszta kilátással mindenfelé.

Kétoldalas, modern, tiszta vonalvezetésű, lassú égésű, öntöttvas kályha, amely elképesztő arányokkal és nagyon lenyűgöző hőteljesítménnyel rendelkezik.

professzionális tanácsadás
kiváló minőség
rugalmas szállítás

Leírás

Miért ez a termék?

  • A másodlagos levegő megvédi az üveget a füst- és koromlerakódásoktól. Biztosítja az illékony anyagok elégetését. Az állítható másodlagos légáram lehetővé teszi, hogy a készüléket túl nagy huzat esetén is lehessen üzemeltetni.

Kétoldalas

  • A készülék két üvegtáblával van felszerelve, ideális két helyiség elválasztására, hogy mindkét oldalon élvezhessük a lángok látványát.

Dupla nyitás

  • Két ajtóval felszerelt készülék. Ideális két helyiség elválasztására, hogy az egyik oldalon és a másik oldalon is fát töltsön fel.

Időszakos

  • A készülék kis mennyiségű fa rendszeres betöltésével működik. Ez az üzemmód különösen hatékony és környezetbarát.

Origine France Garancia

  • Az Origine France Garantie címke az egyetlen olyan tanúsítvány, amely igazolja a termék francia eredetét. Ezt a címkét egy független testület hitelesíti, nevezetesen egy auditot követően. (Bureau Veritas N°7208672). Az OFG-termékek gyártása Franciaországban, az Invicta csoport termelési telephelyein történik.

Tiszta üveg

  • A tiszta üveg rendszer lassítja az üvegezés szennyeződését. Az üveg tetején lévő légbeömlő nyílás védőfátylat képez. Előmelegített levegőt fújnak az üveg mentén. Elindítja a gázok és az illékony anyagok égését, így védi az üveget a füst- és koromlerakódásoktól.

Paraméterek

Levegő használat: Belső levegő
Anyag Öntvény
Névleges teljesítmény 12 kW
Teljesítmény tartomány 8 - 18 kW
Fűtési terület 65-145 m²
Hatékonyság 75%
CO kibocsátás 0,09 %
Energiahatékonysági index (EIE) 99
Füstgáz tömegáram 10,7 g/s
Füstgáz hőmérséklet 348 °C
Üzemanyag keményfa, brikett
Füstcső ármérő 180 mm
Méretek Magasság 930 x szélesség 910 x mélység 480
Súly 201 kg
Anyaga Öntöttvas
Garancia 5 év

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!