A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.

INVICTA PHAROS

1.021.100 Ft (804.016 Ft + ÁFA)
Válassza ki a füstcső méretét:
180mm
Válassza ki a típust:
NORMÁL
Cikkszám: P915044
Központi raktár elérhetősége: Rendelhető
Gyártó:
A Pharos, az Invicta termékcsalád zászlóshajója megnyitja az utat a modern és hatékonyan fűtött otthonok előtt. Kövesse a fényt, és fedezze fel ennek a forgó kályhának a számos előnyét.
professzionális tanácsadás
kiváló minőség
rugalmas szállítás

Leírás

Miért ez a termék?

  • A másodlagos levegő megvédi az üveget a füst- és koromlerakódásoktól. Biztosítja az illékony anyagok elégetését. Az állítható másodlagos légáram lehetővé teszi, hogy a készüléket túl nagy huzat esetén is lehessen üzemeltetni.

Meghosszabbított égési idő 8 óra

  • A készülék képes 8 órán keresztül lassú égés mellett üzemelni újratöltés és külső beavatkozás nélkül. Ennek az időszaknak a végén a parazsa tartalékot visszanyerik. A készüléket csak az újraindításhoz kell feltölteni.

Origine France Garancia

  • Az Origine France Garantie címke az egyetlen olyan tanúsítvány, amely igazolja a termék francia eredetét. Ezt a címkét egy független szervezet hitelesíti, nevezetesen egy auditot követően. (Bureau Veritas N°7208672). Az OFG-termékek gyártása Franciaországban, az Invicta csoport termelési telephelyein történik.

360°-ban forgatható tűzhely (forgó alap és fúvóka)

  • A golyóscsapágyazott lemezre helyezett és forgó fúvókával ellátott tűzhely 360°-ban forgatható. A lángokat bármilyen szögben elfordíthatja. Ideális egy helyiségben történő központi telepítéshez.

Utóégető rendszer

  • Előmelegített levegő befecskendezése az égéstérbe. A hátulról érkező kiegészítő levegőellátás magas hőmérsékleten elpusztítja a szénhidrogéneket. Az égés teljes és a szennyezés csökken.

Tiszta üveg

  • A tiszta üveg rendszer lelassítja az üveg szennyeződését. Az üveg tetején lévő légbeömlő nyílás védőfátylat képez. Előmelegített levegőt fújnak az üveg mentén. Elindítja a gázok és az illékony anyagok égését, így védi az üveget a füst- és koromlerakódásoktól.

Paraméterek

Levegő használat: Belső levegő
Anyag Öntvény
Névleges teljesítmény 12 kW
Teljesítmény tartomány 8 - 18 kW
Fűtési terület 65-145 m²
Hatékonyság 75%
CO kibocsátás 0,10 %
Energiahatékonysági index (EIE) 99
Füstgáz tömegáram 8,5 g/s
Füstgáz hőmérséklet 391 °C
Üzemanyag keményfa, brikett
Füstcső ármérő 180 mm
Méretek Magasság 1210 x szélesség 531,5 x mélység 530
Súly 167,5 kg
Anyaga Öntöttvas
Garancia 5 év

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!