A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.

INVICTA TIPI

964.900 Ft (759.764 Ft + ÁFA)
Válassza ki a füstcső méretét:
200mm
Válassza ki a típust:
NORMÁL
Cikkszám: P615344
Elérhetőség: Rendelhető
Gyártó:
Formáját nagyrészt az észak-amerikai síksági indiánok hagyományos lakhelyei ihlették. Az egyszerű és karcsú Tipi tökéletesen működik nyitott ajtókkal, hogy a tűz kultuszát ünnepelje. Amikor hideg van, és az ajtók zárva vannak, ez egy nagyszerű megújuló hőforrás.
professzionális tanácsadás
kiváló minőség
rugalmas szállítás

Leírás

Miért ez a termék?

  • A másodlagos levegő megvédi az üveget a füst- és koromlerakódásoktól. Biztosítja az illékony anyagok elégetését. Az állítható másodlagos légáram lehetővé teszi, hogy a készüléket túl nagy huzat esetén is lehessen üzemeltetni.

Meghosszabbított égési idő 8 óra

  • A készülék képes 8 órán keresztül lassú égés mellett üzemelni újratöltés és külső beavatkozás nélkül. Ennek az időszaknak a végén található a parázs tartalék. A készülék újratöltéssel újraindítható.

Nyitott ajtókkal is működik

  • Lehetőség van hagyományos tűzgyújtásra a kandallóban. A készüléket úgy tervezték, hogy nyitott ajtóknál megakadályozza a füst távozását. Előzetesen azonban teljesíteni kell bizonyos telepítési feltételeket.

Vermikulit tűztérbélés

  • Az égéstér kivehető vermikulit részekkel van kibélelve (terelőlemez, fedél, oldalfalak és fenék). A vermikulit termikus tulajdonságai javítják a készülék égési minőségét és teljesítményét.

Origine France Garancia

  • Az Origine France Garantie címke az egyetlen olyan tanúsítvány, amely igazolja a termék francia eredetét. Ezt a címkét egy független testület hitelesíti, nevezetesen egy auditot követően. (Bureau Veritas N°7208672). Az OFG-termékek gyártása Franciaországban, az Invicta csoport termelési telephelyein történik.

Utó-égetési rendszer

  • Előmelegített levegő befecskendezése az égéstérbe. A hátulról történő kiegészítő levegőellátás lehetővé teszi a szénhidrogének magas hőmérsékleten történő megsemmisítését. Az égés teljes és a szennyezés csökken.

Tiszta üveg

  • A tiszta üveg rendszer lassítja az üveg szennyeződését. Az üveg tetején lévő légbeömlő nyílás védőfátylat képez. Előmelegített levegőt fújnak az üveg mentén. Elindítja a gázok és az illékony anyagok égését, így védi az üveget a füst- és koromlerakódásoktól.

Paraméterek

Levegő használat: Belső levegő
Anyag Öntvény
Névleges teljesítmény 10 kW
Teljesítmény tartomány 6,5 - 15 kW
Fűtési terület 55-120 m²
Hatékonyság 76%
CO kibocsátás 0,09 %
Energiahatékonysági index (EIE) 100
Füstgáz tömegáram 7,5 g/s
Füstgáz hőmérséklet 359 °C
Üzemanyag keményfa, brikett
Füstcső ármérő 200 mm
Méretek Magasság 1585 mm x 754 mm átmérő
Súly 143 kg
Anyaga Öntöttvas
Garancia 5 év

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!