A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.

Jelmagyarázat

Manapság a kandallógyártásban is fontos szempont a környezet és a levegő minőségének megóvása. A Kratki fejlesztéseinek köszönhetően az EKO jelzéssel ellátott termékek alacsony por és szén-monoxid kibocsátás mellett, magas hatásfokon működnek. A gyártó környezetbarát kialakítások felé való elhivatottságát jól mutatja, hogy a kandallóbetétek maximális CO kibocsátása 0,1%, ami egyedülállóvá teszi őket a magyarországi piacon.

A BlmSchV egy szövetségi emissziós ellenőrzési rendelet Németországban, mely elsősorban a termékek káros anyag kibocsátását vizsgálja. A vizsgálatok különösen kitérnek a műszaki tartalomra. Amely termékeknél ez a jelzés szerepel, azoknál biztosak lehetünk benne, hogy megfelelnek a legmagasabb környezetvédelmi követelményeknek is.

Az ezzel a jelzéssel ellátott kandallóbetétek az égéshez 100%-ban külső levegőt használnak, így a hő visszanyerős házakhoz a legideálisabb megoldást ezek a termékek jelentik.