KRATKI FLOKI BALOS KANDALLÓBETÉT FEKETE BELSŐVEL

Cikkszám: FLOKI/S/L/BLACK
Központi raktár elérhetősége: 1 db raktáron
Gyártó: KRATKI

Fedezze fel a kényelmet a FLOKI zárt égésterű kandallóival

A FLOKI tűzterek egyesítik az elegáns esztétikát a fejlett tüzeléstechnológiával, tökéletesen illeszkedik minden modern enteriőrbe. A dekoratív üveggel ellátott elegáns kialakítás nemcsak vizuálisan növeli a teret, hanem lehetővé teszi, hogy élvezze a táncoló lángok látványát is. Az égéstér TERMOTEC anyaggal való kibélelése biztosítja a hosszabb hőmérséklet-fenntartást és a hatékonyabb égést, ami növeli a hőmérsékletet a tűztérben és segíti a tüzelőanyag-részecskék utóégését, minimalizálva a károsanyag-kibocsátást.

A fejlett hátsó és oldalsó levegőztető rendszernek köszönhetően egyenletes és hatékony égést biztosít, így nemcsak gazdaságosabb, hanem környezetbarát választás is az Ön otthona számára. A SCHOTT ROBAX hőálló kerámiájának és a kiváló minőségű acélnak köszönhetően kandallónk biztonságos és ellenáll a magas hőmérsékletnek.

Bízunk a kandallónk minőségében

  • Ha a mi termékünkre fogad, akkor biztosítja a nyugalmat, a problémamentes használatot és a vásárlással való elégedettséget.
  • A kandalló megfelel az ECOPROJEKT követelményeinek, valamint a szigorú német BlmschV II szabványnak. A hővisszanyerős szuellőztető rendszerrel rendelkező otthonokba tervezték.
  • A FLOKI-ra 5 év garanciát vállalunk, ami bizonyítja elkötelezettségünket a kiváló minőségű és megbízható termékek iránt. Ez a garancia megerősíti, hogy olyan megoldást kínálunk ügyfeleinknek, amely hosszú éveken át zavartalanul szolgálja őket.

Hatékony fűtés

  • A fa tüzelését elősegítő primer levegőt a rostély alá vezetik.
  • A másodlagos levegő az égéstér hátsó és oldalsó falaihoz jut. Ez biztosítja a gázok hatékony égését, csökkentve a füst és a káros anyagok környezetbe jutását.
  • A légfüggöny másodlagos égési levegőforrást biztosít, amely az üveg előtt egy légfüggönyt képez, így hatékonyan távolítja el a koromrészecskéket, és csökkenti azok lerakódását az üvegen.
  • Vermikulit terelőelem, amely meghosszabbítja a füstgáz útját. Ez a folyamat az égés hatékonyságát is növeli, és jobb égést biztosít.
Füstcső csonk
Ø160mm
568.400 Ft (447.559 Ft + ÁFA)
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
KRATKI FLOKI BALOS KANDALLÓBETÉT FEKETE BELSŐVEL
568.400 Ft (447.559 Ft + ÁFA)

Leírás

Kényelmes használat

Rács: Biztosítja a fa egyenletes és hatékony égését, ami jobb tüzelőanyag-felhasználást és nagyobb hőteljesítményt eredményez. A kandallók M és L változatát a széles rács (38 cm) különbözteti meg, amely lehetővé teszi a 40 cm hosszúságú rönkök hatékony elégetését, így biztosítva a rácsfelület optimális kihasználását.

Hamutartó: Az öntöttvas rács alatt elhelyezett tartály formájában. Lehetővé teszi a hamu kényelmes és gyors eltávolítását a kandallóból. A kandalló M és L változatai megnövelt hamutartállyal rendelkeznek, ami megkönnyíti a hamu tisztán tartását és minimalizálja a gyakori ürítés szükségességét.

Perforált fogantyú: Ovális alakja és pontosan elhelyezett perforációi jellemzik. Ezek a perforációk nemcsak biztonságos és stabil fogást biztosítanak, hanem hatékonyan csökkentik a fogantyú használat közbeni túlzott felmelegedésének kockázatát is. Ennek eredményeképpen a fogantyú nemcsak ergonomikus, hanem biztonságos is.

Levegőszabályozás: Az égési folyamat vezérlése rendkívül egyszerű és intuitív. Még a kandallókban járatlan emberek is könnyedén beállíthatják a légáramlást az igényeiknek megfelelően, így biztosítva a kényelmet és komfortot.

Dekoratív üvegezés: Az esztétikus fekete dekoráció elegáns megjelenést kölcsönöz a kandallónak, amely nemcsak funkcionális elemmé, hanem a belső tér vonzó kiegészítőjévé is teszi.

TERMOTEC bélés: Hőfelhalmozó anyag, amely megnöveli a tűztér hőmérsékletét, így a tűztér kialvásakor a hő még hosszú ideig átadódik a helyiségnek, amelyben található. Fehér vagy fekete színben kapható.

Paraméterek

Anyag Lemez
Kandalló típus Oldalüveges
Égési levegő Zárt égésterű
Ajtó szerkezet Nyíló
Mélység Normál
Névleges teljesítmény 8
Üvegtípus Dekor
Névleges teljesítmény (kW) 8,0
Fűtési teljesítmény tartomány (kW) 3,5 - 11,0
Hőhatás (%) 79,7
Füstcsőcsonk átmérője (mm) 160
Megfelel az ECODESIGN kritériumoknak Igen
Súly (kg) 121,79
Szén-dioxid kibocsátás (13% O2) ≤ 0,08%
Füstgáz hőmérséklete (℃) 270,0
Maximális rönkhossz (cm) 40
Pollenkibocsátás (por) (mg / Nm 3 ) 19,0
EEI 106
Felső szellőzőrácsok minimális mérete (cm 2 ) ≥700
Alsó szellőzőrácsok minimális mérete (cm 2 ) ≥500
Anyag acél
Szélesség (cm) 61,9
Magasság (cm) 114,8
Mélység (cm) 43,2
Hamutartó Igen
Dekoratív üveg Igen

Csatolt dokumentumok

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!