Youtube videók

KRATKI FLOKI BOX 8 kW FOKOS RENA KANDALLÓ KŐ BURKOLATTAL FEKETE BELSŐVEL

Cikkszám: FLOKI/S/PF/BLACK/Q/F/R
Központi raktár elérhetősége: Rendelhető
Gyártó: KRATKI

A FLOKI BOX 8 kW-os kandallóval valóban egy innovatív megoldásra lelhetsz a lakótér gyors és karakteres átalakításához. Azonban, ha hosszantartó fűtést tervezel, fontos szempont lehet a kő burkolat is. 

A kő burkolat szép megjelenést kölcsönöz a kandallónak, emellett pedig praktikus szerepet is betölt.

A kandalló kő burkolata felveszi a meleget és lassan sugározza ki a környezetbe, ami hozzájárul az egyenletes fűtéshez és a hőtartalom hosszantartó eloszlásához. Ezáltal a kő burkolat nemcsak esztétikai szempontból fontos, hanem funkcionális értelemben is. 

A kandallóbetét ökológiai kritériumainak megfelel, ezáltal kiváló minősége előnyös lehet hővisszanyerő rendszerrel kialakított házakban is, ami azt jelenti, hogy a kandalló hatékonyabban tud működni, és a belső térben termelt hőt jobban megtartja. Ez segít minimalizálni az energiaveszteséget és optimalizálni a fűtési rendszert, hozzájárul a tiszta égéshez és a környezetbarát fűtéshez is.

A kandallóban alkalmazott számos innovatív megoldás biztosítja a maximális energiahatékonyságot otthona fűtése során. A készülék teljesítménye lehetővé teszi, hogy akár 100 m2 területet is hatékonyan fűtsön. A száraz keményfa elégetésével pénzt is megtakaríthat. Független kutatások egyértelműen azt mutatják, hogy a fa az egyik legolcsóbb fűtési forrás.

A készlet egy Floki kandallóból, egy alapból és egy moduláris burkolatból áll, a megfelelő beépítéshez szükséges összes tartozékkal együtt. Rendkívül könnyű mindent összerakni. Néhány óra alatt élvezheti a meleg hangulatot és a táncoló tűz látványát.

EGYEDISÉG ✓
GYORS ÉS KÖNNYŰ TELEPÍTÉS ✓
LENYŰGÖZŐ DESIGN ✓
KIVÁLÓ MINŐSÉG ✓

MODULÁRIS FELÉPÍTÉS ✓
KÖRNYEZETBARÁT KIVITELEZÉS ✓

Kérje országszerte szakembereink segítségét, akik biztosítani tudják, hogy a kandalló megfeleljen az adott ház energiahatékonysági és biztonsági szabványainak.
https://kandalloepitok.hu/ 
1.626.100 Ft (1.280.394 Ft + ÁFA)
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
KRATKI FLOKI BOX 8 kW FOKOS RENA KANDALLÓ KŐ BURKOLATTAL FEKETE BELSŐVEL
1.626.100 Ft (1.280.394 Ft + ÁFA)

Leírás

A FLOKI BOX kandalló egy modern és környezetbarát megoldás lakótere színesebbé és kifejezőbbé tételéhez. A kandallók egyedi kialakítása sokat hozzátehet a lakás stílusához.
Ha érdekli a kandalló beszerelése és kialakítása, néhány lépést ajánlunk figyelmébe:

  1. Helyszín kiválasztása: Döntse el, hogy hol szeretné elhelyezni a kandallót. A nappali vagy a szoba központjában elhelyezve gyakran látványosabb hatást érhet el.

  2. Méret és kialakítás: Válassza ki a megfelelő méretű FLOKI BOX kandallót a rendelkezésre álló tér és stílus alapján. Fontos, hogy arányosan illeszkedjen a környezetéhez.

  3. Kandalló környezetének tervezése: Készítsen terveket a kandalló környezetéről. A FLOKI légbetét és a kvarc szinterezett panelek lehetővé teszik a kreatív tervezést, például egyedi polcok, dekorációk és világítás hozzáadásával.

  4. Biztonság: Győződjön meg arról, hogy a kandalló összeszerelése és használata biztonságos. Ha fát használ a tüzeléshez, gondoskodjon a tűzbiztonsági intézkedésekről.

  5. Szakember segítség: Amennyiben szükséges, kérjen szakember segítségét a kandalló beszereléséhez, különösen, ha a házhoz beépített és összetett rendszerrel rendelkezik.

A FLOKI BOX kandallóval lakótere egyedi és modern megjelenést kaphat, miközben élvezheti a környezetbarát és kényelmes fűtést. Ne feledje, a részletekre is figyeljen, hogy a végeredmény egy harmonikus és kifejező lakóteret eredményezzen.

Paraméterek

Névleges teljesítmény (kW) 8
Hatékonyság (%) 79,7
Energiahatékonysági osztály A
Kimenő füstgáz átlagos CO-tartalma (mg/m³) 911
Kimenő füstgáz hőmérséklet (°C) 270
Magasság (cm) 114,8
Szélesség (cm) 65
Mélység (cm) 42,5
Súly (kg) 297
Tüzelőanyag fa
Füstcső csatlakozás (mm) 160
Égéstér bélés Termotech
Levegőbeömlő
Dekoratív üveg
Hamutartó
Rekoperáció rendszer
Megfelel az EcoDesign kritériumoknak
CE jelölés
BImSchV 2. fokozat

Csatolt dokumentumok

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek