Youtube videók

KRATKI FLOKI M KANDALLÓBETÉT

Cikkszám: FLOKI/M/PF
Központi raktár elérhetősége: 1 db raktáron
Gyártó: KRATKI

Fedezze fel a kényelmet a FLOKI zárt égésterű kandallóival

A FLOKI tűzterek egyesítik az elegáns esztétikát a fejlett tüzeléstechnológiával, tökéletesen illeszkedik minden modern enteriőrbe. A dekoratív üveggel ellátott elegáns kialakítás nemcsak vizuálisan növeli a teret, hanem lehetővé teszi, hogy élvezze a táncoló lángok látványát is. Az égéstér TERMOTEC anyaggal való kibélelése biztosítja a hosszabb hőmérséklet-fenntartást és a hatékonyabb égést, ami növeli a hőmérsékletet a tűztérben és segíti a tüzelőanyag-részecskék utóégését, minimalizálva a károsanyag-kibocsátást.

A fejlett hátsó és oldalsó levegőztető rendszernek köszönhetően egyenletes és hatékony égést biztosít, így nemcsak gazdaságosabb, hanem környezetbarát választás is az Ön otthona számára. A SCHOTT ROBAX hőálló kerámiájának és a kiváló minőségű acélnak köszönhetően kandallónk biztonságos és ellenáll a magas hőmérsékletnek.

Bízunk a kandallónk minőségében

  • Ha a mi termékünkre fogad, akkor biztosítja a nyugalmat, a problémamentes használatot és a vásárlással való elégedettséget.
  • A kandalló megfelel az ECOPROJEKT követelményeinek, valamint a szigorú német BlmschV II szabványnak. A hővisszanyerős szuellőztető rendszerrel rendelkező otthonokba tervezték.
  • A FLOKI-ra 5 év garanciát vállalunk, ami bizonyítja elkötelezettségünket a kiváló minőségű és megbízható termékek iránt. Ez a garancia megerősíti, hogy olyan megoldást kínálunk ügyfeleinknek, amely hosszú éveken át zavartalanul szolgálja őket.

Hatékony fűtés

  • A fa tüzelését elősegítő primer levegőt a rostély alá vezetik.
  • A másodlagos levegő az égéstér hátsó és oldalsó falaihoz jut. Ez biztosítja a gázok hatékony égését, csökkentve a füst és a káros anyagok környezetbe jutását.
  • A légfüggöny másodlagos égési levegőforrást biztosít, amely az üveg előtt egy légfüggönyt képez, így hatékonyan távolítja el a koromrészecskéket, és csökkenti azok lerakódását az üvegen.
  • Vermikulit terelőelem, amely meghosszabbítja a füstgáz útját. Ez a folyamat az égés hatékonyságát is növeli, és jobb égést biztosít.
Füstcső csonk
Ø200mm
578.400 Ft (455.433 Ft + ÁFA)
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
KRATKI FLOKI M KANDALLÓBETÉT
578.400 Ft (455.433 Ft + ÁFA)

Leírás

Kényelmes használat

Rács: Biztosítja a fa egyenletes és hatékony égését, ami jobb tüzelőanyag-felhasználást és nagyobb hőteljesítményt eredményez. A kandallók M és L változatát a széles rács (38 cm) különbözteti meg, amely lehetővé teszi a 40 cm hosszúságú rönkök hatékony elégetését, így biztosítva a rácsfelület optimális kihasználását.

Hamutartó: Az öntöttvas rács alatt elhelyezett tartály formájában. Lehetővé teszi a hamu kényelmes és gyors eltávolítását a kandallóból. A kandalló M és L változatai megnövelt hamutartállyal rendelkeznek, ami megkönnyíti a hamu tisztán tartását és minimalizálja a gyakori ürítés szükségességét.

Perforált fogantyú: Ovális alakja és pontosan elhelyezett perforációi jellemzik. Ezek a perforációk nemcsak biztonságos és stabil fogást biztosítanak, hanem hatékonyan csökkentik a fogantyú használat közbeni túlzott felmelegedésének kockázatát is. Ennek eredményeképpen a fogantyú nemcsak ergonomikus, hanem biztonságos is.

Levegőszabályozás: Az égési folyamat vezérlése rendkívül egyszerű és intuitív. Még a kandallókban járatlan emberek is könnyedén beállíthatják a légáramlást az igényeiknek megfelelően, így biztosítva a kényelmet és komfortot.

Dekoratív üvegezés: Az esztétikus fekete dekoráció elegáns megjelenést kölcsönöz a kandallónak, amely nemcsak funkcionális elemmé, hanem a belső tér vonzó kiegészítőjévé is teszi.

TERMOTEC bélés: Hőfelhalmozó anyag, amely megnöveli a tűztér hőmérsékletét, így a tűztér kialvásakor a hő még hosszú ideig átadódik a helyiségnek, amelyben található. Fehér vagy fekete színben kapható.

Paraméterek

Anyag Lemez
Kandalló típus Síküveges
Égési levegő Zárt égésterű
Ajtó szerkezet Nyíló
Mélység Normál
Névleges teljesítmény 10
Üvegtípus Dekor
Névleges teljesítmény (kW) 10,0
Fűtési teljesítmény tartomány (kW) 4,5 - 13,5
Hőhatás (%) 83
Füstcsőcsonk átmérője (mm) 200
Szén-dioxid kibocsátás (13% O2) ≤ 0,09
Füstgáz hőmérséklete (℃) 240,0
Maximális rönkhossz (cm) 40
Pollenkibocsátás (por) (mg / Nm 3 ) 25,0
EEI 110,4
Felső szellőzőrácsok minimális mérete (cm 2 ) ≥700
Alsó szellőzőrácsok minimális mérete (cm 2 ) ≥500
Anyag acél
Szélesség (cm) 83,2
Magasság (cm) 129,7
Mélység (cm) 48,67
Súly (kg) 160
Égéstér betét termotech
Levegőbeömlő
Dekoratív üveg
Hamutartó
Rekoperáció rendszer
Megfelel az EcoDesign kritériumoknak
CE jelölés
BImSchV 2. fokozat

Csatolt dokumentumok

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

KRATKI ANTEK

Raktáron
226.940 Ft

KRATKI ZIBI

Raktáron
456.730 Ft -tól

KRATKI ZUZIA

Rendelhető
335.830 Ft