A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.

KRATKI FRANEK 10 DECO

534.270 Ft (420.685 Ft + ÁFA)
Válassza ki a füstcső méretét:
180mm
Hőtárolós belső anyag:
NINCS
Cikkszám: FRANEK/10/DECO
Elérhetőség: Rendelhető
Gyártó:

A FRANEK típus nagyszerű választás az öntvény szerelmeseinek. A kategória legjobb öntvény tűztere, zárt égéstérrel és rendkívül masszív szerkezettel. A Kratki Franek/10  kandallóbetéttel kiegészítheti fatüzelésű kandallóját modern technológiával, amely maximális teljesítményt, hatékonyságot és biztonságot kínál. A gyönyörűen formázott égéstér pontosan illeszkedik kandallója egyedi kialakításához, és ugyanolyan időtlen, mint amilyen modern megjelenést kölcsönöz neki.

  • Szabályozható primer levegő, valamint külön szabályozható másodlagos és tercier levegő
  • 120 mm-es külső égéslevegő-ellátással
  • Keret nélküli dekoratív látványüveg, két szélén fekete festett üvegkeret
  • A tisztaüveg rendszer csökkenti az üvegfelületen lerakódott korom mennyiségét
  • 360 ° -ban forgatható füstcső csatlakozó
  • Kihúzható hamuzó fiók a tűzrács alatt
  • Tanúsítványok: BImSchV 2. szint, 15a. 
professzionális tanácsadás
kiváló minőség
rugalmas szállítás

Youtube videók

Leírás

Kandallóbetét nagy üvegfelülettel

Kratki FRANEK kandallóbetétek nagy rálátást biztosítanak az égéstérhez: Fedezze fel a lángok lenyűgöző játékát és élvezze annak hatását. A konvekciós kandalló belsejében lobogó tűz megidézi Önt egy hangulatos estére.

A Kratki Franek/10/PF kandallóbetét 8 milliméter vastag öntöttvasból készül, és a gyártó Kratki a modern műszaki és formai elemek mellett a berendezésnél is a klasszikus anyagú öntöttvasra támaszkodik. Ez a helyzet a nagy égéstérrel és a füstcsővel, amely lehetővé teszi, hogy a kályhacsövet felfelé és oldalra is elhelyezze. A Kratki a hagyományos elemeket is előveszi a kétrészes tűzrakó rácsban és a keresztirányú rácsban, amely megakadályozza, hogy a tüzelőtér ajtajának kinyitásakor a fahasábok kihulljanak. Így a praktikus rács egyben szép díszítőelem is, amely még érdekesebbé teszi a tűz látványát.

A névleges hőteljesítmény kb. 10 kW és nagy hatékonyságú, több mint 80% -os hatásfokkal. A Kratki FRANEK / 10 / PF által kínált kandallóbetét is gondoskodik a tágas nappali helyiségek problémamentes felméréséről. 

A nagy tűztérben akár 40 cm hosszúságú rönköket is elhelyezhet, és így bármilyen méretű tüzet meggyújthat. A dekoratív üvegtábla is nagyvonalú - több mint 54 cm széles és 43 cm magas -, és a korom és a szennyeződések elkerülése érdekében automatikus üvegöblítő rendszerrel van felszerelve, így Ön messzire tekinthet a lángok széles képébe, miközben élvezheti a meghitt meleget.

A FRANEK / 10 / PF modell számos praktikus és innovatív tulajdonsággal rendelkezik: A szekunder levegőt kétszer használják ebben a kandallóbetétben, például a tűz elégséges oxigénellátásához és az üvegtisztításhoz. A tűztérben elhelyezett terelő lemezek biztosítják, hogy a tűztéren belüli lángok mindig koromtól és szennyeződéstől mentesek legyenek - ami megkönnyíti a kémény tisztítását is.

A Kratki FRANEK / 10 / PF kandallóbetét is konvekciós kandalló külső levegőellátással. A külső levegő csatlakozás biztosítja, hogy a helyiség levegője érintetlen maradjon, és az égési folyamathoz kívülről elegendő levegőt biztosít. Ezzel a technológiával nem csak hatékonnyá tesszük tűzterünket, hanem jelentős tüzelőanyagot takaríthatunk meg. 

A Kratki FRANEK / 10 / PF kandallóbetét beszerelése egyszerűsödött. A 360 fokos mozgatható füstcső csatlakozó a telepítést sokkal kényelmesebbé teszi. 

Paraméterek

Névleges teljesítmény: 10kW
Gyártó Kratki
Anyag Öntvény
Üvegtípus Síküveges
Típus Zárt égésterű
Mélység Normál
Ajtó szerkezet Nyíló
Névleges teljesítmény (kW) 10,0
A fűtési teljesítmény tartománya (kW) 5,0–13,0
Hőhatás (%) 80,0
Füstcsőcsonk átmérője (mm) 180
Megfelel az ECODESIGN kritériumoknak igen
Tüzelőanyag típus keményfa, páratartalom ≤20%
Súly (kg) 190,0
Szén-dioxid kibocsátás (13% O2 ) ≤,% 0,10
Füstgáz hőmérséklete (℃) 265,0
Max. rönkhossz (cm) 40
Pollenkibocsátás (por) (mg / Nm 3 )_ 25,0
EEI 105.40
Felső szellőzőrácsok minimális mérete (cm 2 ) ≥700
Alsó szellőzőrácsok minimális mérete (cm 2 ) ≥500
Füstcső csonk (mm) 180
Anyag öntöttvas
Szélesség (cm) 60,00
Magasság (cm) 91,40
Mélység (cm) 44,50
Súly (kg) 190
Hamutartó Igen
Dekoratív üveg Igen
Hatékonyság (%) 80

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

ANTEK

Rendelhető
226.940 Ft

MAJA 150

Rendelhető
282.910 Ft