Youtube videók

KRATKI KOZA K6 150 HORDOZHATÓ KÁLYHA

Cikkszám: KOZA/K6/150
Központi raktár elérhetősége: 15 db raktáron
Gyártó: KRATKI

KOZA K6 kályha Ø150 füstcső kivezetéssel

A Kratki Koza K6 fatüzelésű tűzhely ideális kisebb nyaralók, vidéki házak vagy lakások fűtésére. Kiegészíti otthona belső terét, melegséget és kényelmet biztosít a hideg napokon. A nagyméretű, hőálló üveggel ellátott boltíves ajtóból csodálatos kilátás nyílik az izzó tűzre, amelyet örökké lehet bámulni.

A gyártó kiváló minőségű öntöttvasat, hőálló üveget és más anyagokat használ, hogy a legkiválóbb fűtési rendszereket hozza létre otthona számára. Ezek egyike a Kratki Koza K6 öntöttvas tűzhely. Nagy hatékonyságának és hosszú égési üzemmódjának köszönhetően Európa-szerte elnyerte az ügyfelek szeretetét és bizalmát.

Az ajtó elegáns és esztétikus fogantyúval nyílik. A füstcsövet felülről vagy hátulról is csatlakoztathatjuk. Állítható levegőellátással rendelkezik, külön figyelmet fordítva az üvegre is. Ennek köszönhetően a kályha üvege tovább marad tiszta. A füstgáz útját egy terelőlemez segítségével hosszabbítják meg. Folyamatos égetésre tervezték. A hamut egy speciális kihúzható fiók segítségével lehet eltávolítani a kályha aljáról. A hidegkéz kilincs lehetővé teszi a fogantyú eltávolítását, amikor a kályha használatban van, így kesztyű nélkül is nyithatjuk/zárhatjuk az ajtaját.

Maximális hőkihasználás és hibamentes működés az égéstér 8 mm vastagságú, kiváló minőségű öntöttvasból készült falainak köszönhetően. A tüzelőanyag-részecskék tökéletesebben égnek el, a füstgáz útját meghosszabbító deflektornak köszönhetően. Az égési folyamat kézi vezérlése a a hamuzófiók alatt található légbeeresztő segítségével.

A kályha üvege egy speciális hőálló kerámiból készült üveg, amely akár 800°C-os hőmérsékletet is kibír. A dekoratív fatartó pedig megkönnyíti a kályha tisztán tartását, és véd a fa kihullásától.

  • Kiváló minőségű 8 mm vastag öntöttvasból.
  • Elsődlege levegőellátás a hamuzúfiók irányából
  • Tisztaüveg rendszer
  • 800 ° C-ig hőálló üveg 
  • Dekoratív fatartó
  • Hidegkéz kilincs, használat közben levehető, így hidegen tarthatjuk
  • A hamufiók / tartály a tűzrács alatt, amelyben az égetett fa maradványai felhalmozódnak, és a hamu eltávolításának megkönnyítése érdekében 
  • 5 év gyártói garancia.

Megjegyzés: Barnaszén használata megengedett a kályhában, feltéve, hogy speciális kosarat / rácsot használnak

 

 

Füstcső csonk
KRATKI egyedi jellemző
323.560 Ft (254.772 Ft + ÁFA)
KRATKI KOZA K6 150 HORDOZHATÓ KÁLYHA
323.560 Ft (254.772 Ft + ÁFA)

Paraméterek

Anyaga ÖNTVÉNY
Belső anyag Öntvény
Égési levegő Belső levegő
Burkolat Öntvény
Névleges teljesítmény (kW) 8,0
A fűtési teljesítmény tartománya (kW) 7,0 - 11,0
Hőhatás (%) 76,0
A kipufogócső átmérője (mm) 150
Tüzelőanyag-típus keményfa, páratartalom ≤20%
Súly (kg) 118,0
Szén-dioxid-kibocsátás (13% O 2 -on) ≤ 0,30%
Füstgáz hőmérséklete (℃) 360,0
Maximális rönkhossz (cm) 35
Pollenkibocsátás (por) (mg / Nm 3 ) 88,9
Energiahatékonysági arány EEI 100.18
Anyag öntöttvas
Szélesség (cm) 57,80
Magasság (cm) 63,00
Mélység (cm) 49,00
Hamutartó Igen

Vélemények

5.00
3 értékelés
3
0
0
0
0
Írja meg véleményét!
2022. 10. 16.
A szoba dísze lett igazából. Viszonylag hamar átmelegszik, eddig meg vagyunk vele elégedve, bár még nem voltak ezidáig nagy hidegek. A takarítása egy kicsit nehézkes az alsó rostély kiképzése miatt, vettünk egy rövid nyelű kefét, azzal könnyebb lett, de gondolkodunk egy kandalló porszívó vásárlásán is. A szállítással nem volt semmi probléma. Az ajtóüveg nem kormolódik, mindkét levegőztető nyílás nyitva van állandóan. Jó tanácsként: az első két begyújtásnál szellőztetni kell a kályháról leégő egyéb valamik miatt, mert megtölti a szoba légterét!
2022. 02. 04.
A kályha nem csak külsőleg, de üzemelés szempontjából is beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Remek választás volt. Köszönöm!
2019. 11. 05.
Nagyon szép,a fűtésével kapcsolatba még nem tudok nyilatkozni.A kiszállítással is meg vagyok elégedve.

Hasonló termékek