A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba.

KOZA ORBIT KANDALLÓKÁLYHA

508.710 Ft (400.559 Ft + ÁFA)
Válassza ki a füstcső méretét:
150mm
Válassza ki a típust:
NORMÁL
Cikkszám: KOZA/ORBIT
Központi raktár elérhetősége: Rendelhető
Gyártó:

Szeretné kihasználni a fával való fűtés előnyeit, de csak kis hely áll rendelkezésére otthonában? Nem probléma, mert kompakt kialakításának köszönhetően az ORBIT kályha nem igényel sok helyet. Ezért kisebb helyiségekben is elhelyezhető, ahol kevés hely áll rendelkezésre. Kompakt megjelenése ellenére azonban nagyméretű üvegével is meggyőz. Ennek köszönhetően mindig gyönyörű kilátás nyílik a lángokra, miközben az ablaküveg-öblítő rendszer csökkenti a korom vagy más szennyeződések lerakódását.

A KOZA/ORBIT kályha ellipszis alakú teste kiváló minőségű acélból készült, amelyet ráadásul feketére festettek. A fekete szín egyszerre tűnik egyszerűnek és elegánsnak. Nagyszerűen illeszkedik szinte bármilyen belsőépítészeti stílushoz. Ráadásul a KOZA/ORBIT kályha sötét teste gyönyörű kontrasztot alkot a lángok világos fényével, ami még jobban kiemeli azokat. A talapzat nemcsak alacsony helyigényt biztosít, de ráadásul még modernnek is tűnik. A tűz szinte varázslatosan lebegni látszik a szemmagasságban.

A 7 kW névleges hőteljesítményével egy közepes vagy nagy helyiséget is könnyedén befűthet. A tisztítás a hamutálcának köszönhetően egyszerű. Csak annyit kell tennie, hogy rendszeres időközönként kiüríti, és a kályha tiszta.

professzionális tanácsadás
kiváló minőség
rugalmas szállítás

Paraméterek

Levegő használat: Belső levegő
Anyag Lemez
Névleges teljesítmény (kW) 7,0
A fűtési teljesítmény tartománya (kW) 5,5 - 9,0
Hőhatás (%) 76,0
A kipufogócső átmérője (mm) 150
Tüzelőanyag-típus keményfa, páratartalom ≤20%
Súly (kg) 99,0
A szén-dioxid-kibocsátás (13% O 2 -on) ≤ 0,09%
Füstgáz hőmérséklete (℃) 250,0
Maximális rönkhossz (cm) 25
Pollenkibocsátás (por) (mg / Nm 3 ) 40,0
Energiahatékonysági arány EEI 100.18
Anyag acél
Szélesség (cm) 47,50
Magasság (cm) 91,40
Mélység (cm) 57,00

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!