KRATKI KOZA TITAN KANDALLÓKÁLYHA FEKETE BELSŐVEL

Cikkszám: KOZA/TITAN/BLACK
Központi raktár elérhetősége: Rendelhető
Gyártó: KRATKI

A Kratki Titan egy elegáns kályha lekerekített homlokzattal. A nagyméretű üveg ügyesen kiemeli a tüzet és meleg hangulatot áraszt. Összességében a Kratki Titan kályha egyszerű megjelenésű, és nélkülözi a felesleges díszítéseket. Az égéstér felett található egy melegítőrekesz, ahová például egy csésze teát vagy kávét helyezhet el. Ennek a fatüzelésű kályhának az alsó részén egy másik rekesz található. Ott tárolhatja a kisebb mennyiségű tűzifát vagy a kandalló használati tárgyait. A rekesz egy ajtóval zárható, amelyhez a "kattanómechanizmusnak" köszönhetően nincs szükség kilincsre.

A Kratki Titan kályha modern technológiával és hatékony égéssel rendelkezik. Az égéstérben háromszoros szellőzőrendszer található. Az elsődleges levegő a rostély alá kerül, és megkönnyíti a fa meggyújtását. A másodlagos levegő a hátsó falon lévő nyílásokon keresztül jut az égéstérbe, így biztosítva az ökológiai égést. Ezenkívül egy üvegöblítő rendszer gondoskodik arról, hogy a koromlerakódás az üveg belsejében csökkenjen. Ennél a kályhánál az égéstér fölé egy terelőrendszer van beépítve, amely meghosszabbítja a kipufogógázok útját. Ezáltal megvalósul az utólagos égés, és az égés hatékonysága is növekszik, valamint jobb energiafelhasználást tesz lehetővé.

A hőtároló TERMOTEC anyagból készült tűztérbélés növeli a hőmérsékletet a Kratki KOZA/TITAN kályhában, és hatékonyabb égést is biztosít. Az égéstér alja szintén ebből az anyagból készül, és speciálisan profilozott. Mélyebben helyezkedik el, így az égéstérbe több fát lehet tölteni.

A Kratki Titan kályha névleges hőteljesítménye 11 kW. Ezáltal a kályha nagyon alkalmas nagyobb helyiségek fűtésére. A kályha hatásfoka 80 %, a teljesítménytartomány 8-14 kW között van. Ez a kályha külső égéslevegővel is üzemeltethető. A 100 mm átmérőjű csatlakozó alul található, és a zárható rekeszen keresztül érhető el. A Kratki Titánnal egy nagy teljesítményű kályhát kap, hatékony égéssel.

 

A kandalló pontos méreteit megtalálja ezen a linken: RUNA MÉRETRAJZ

Az Ön tanácsadója a kályhák és kandallók témájában: 

Roland szívesen ad Önnek tanácsot a kályhákkal kapcsolatos minden kérdésben. Nincs megválaszolatlan kérdés, nincs megoldatlan probléma. Kollégánk szakkereskedőként részletesen tájékoztatja Önt portfóliónkról is. Kérdése van termékeinkkel kapcsolatban? Akkor forduljon hozzánk bizalommal az alábbi címen: 

E-mail: h.roland@mbkandallo.hu
Telefon: +36 20 240 0770
Színváltozatok
Fekete
681.350 Ft (536.496 Ft + ÁFA)
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
KRATKI KOZA TITAN KANDALLÓKÁLYHA FEKETE BELSŐVEL
681.350 Ft (536.496 Ft + ÁFA)

Paraméterek

Füstcső csonk 150mm
Anyaga LEMEZ
Égési levegő Külső levegőre köthető
Burkolat Lemez
KRATKI egyedi jellemző NORMAL
Névleges teljesítmény (kW) 11,0
A fűtési teljesítmény tartománya (kW) 8,0 - 14,0
Hőhatás (%) 80,0
A kipufogócső átmérője (mm) 150
Megfelel az ECODESIGN kritériumoknak Igen
Tüzelőanyag-típus keményfa, páratartalom ≤20%
Súly (kg) 139,0
Szén-dioxid-kibocsátás (13% O 2 -on) ≤ 0,10
Füstgáz hőmérséklete (℃) 270,0
Maximális rönkhossz (cm) 30
Pollenkibocsátás (por) (mg / Nm 3 ) 18,0
Az EEI 105.40
Anyag acél
Szélesség (cm) 53,00
Magasság (cm) 113,70
Mélység (cm) 47,50

Csatolt dokumentumok

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!