KRATKI MBO 15 BLACK JOBBOS EGYBENYÍLÓ VÍZTERES

Cikkszám: MBO/PW/15/P/BS/W/BLACK
Központi raktár elérhetősége: Rendelhető
Gyártó: KRATKI

A kiváló minőségű vízteres Kratki kandallóbetéttel nemcsak a beépítési helyet, hanem az egész házat is meghitt meleggel láthatja el. Ezt az innovatív vízvezetési rendszer teszi lehetővé. A tűz minden hőenergiája hatékonyan felhasználható otthona fűtésére. A vízteres kandallóbetét nem csak különösen nagy teljesítményű, hanem modern kialakítású is. Míg a modern technológia nincs szem előtt, addig az kétoldalról látható üvegezés igen. 

A vízteres kandallóbetét kiemelkedő teljesítménye nemcsak a modern technológiáknak, hanem az intelligens kialakításban egyesülő kiváló minőségű anyagoknak is köszönhető. Például az égéstér is TERMOTEC hőtároló anyaggal van kibélelve, amelynek köszönhetően a magasabb hőmérséklet nemcsak gyorsabban érhető el, hanem hosszú távon is fenntartható. A Kratki MBM PW/10/L/BS/W víztüzelésű kandallóbetéttel a két terelőelemmel megvalósított kiegészítő utóégetésnek köszönhetően hatékony égést élvezhet. Ezt támogatja a külső levegőellátás, amely az égéstérben három különböző területre van elosztva. Ez biztosítja azt is, hogy a vízteres kandallóbetét tűzterébe mindig szabad rálátás legyen.

A vízteres kandallóbetéttel a típus speciális előnyeit is élvezheti, amelyben a tartályban lévő 41 liter víz könnyen felmelegíthető. A tűz által termelt hő a fűtési rendszerbe kerül, amely így igen hatékonyan használható az egész házban. Ennek érdekében a kandallóban fával tüzelünk, amelynek tágas égéstermében akár 50 cm hosszúságú rönkök is helyet kapnak. Amikor a betétet ezután tüzelik, figyelemre méltó, 15 kW névleges hőteljesítményt ér el, amelyből teljes 8 kW-ot a vízoldalon ad le. De a kiváló, minimum 6 kW és maximum 18 kW közötti hőteljesítmény-tartománynak köszönhetően a kandallóbetét beépítési helyét is meghitt meleggel láthatja el.

Belső anyag
Sötét hőtároló
Füstcső csonk
Ø200mm
1.237.400 Ft (974.331 Ft + ÁFA)
KRATKI MBO 15 BLACK JOBBOS EGYBENYÍLÓ VÍZTERES
1.237.400 Ft (974.331 Ft + ÁFA)

Paraméterek

Anyag Lemez
Kandalló típus Oldalüveges
Égési levegő Zárt égésterű
Ajtó szerkezet Nyíló
Mélység Normál
Névleges teljesítmény 15
Üvegtípus Dekor
Energiahatékonysági osztály A+
Névleges hőteljesítmény 15 kW
Vízoldali teljesítmény 8 kW
max. üzemi nyomás 2 bar
Vízkapacitás 42 liter
Teljesítménytartomány 6 - 18 kW
Hatékonyság 83
Por-kibocsátás (13% O2) 27 mg/Nm³.
CO-kibocsátás (13% O 2 mellett) ≤ 0,10 %.
Füstgáz-hőmérséklet 210 °C
Szállítási nyomás névleges teljesítménynél 12 Pa
Füstgázcsonk 200 mm
Tüzelőlevegő-csatlakozó 125 mm
Rönk hossza kb. 500 mm
Tömeg 271 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!