KRATKI PRO

KRATKI PRO SOROZAT

A kandalló a ház szíve, ezért olyan sorozatot alkotott meg a KRATKI, amivel igazán élvezni lehet a kandalló szépségét és a tűz csodálatos látványát egy életen át. A KRATKI PRO kandallók tervezésénél a legfőbb szempont az ügyfelek kényelmének biztosítása volt, így alkották meg a lehető legjobb minőségű kandallókat. 

A KRATKI PRO sorozat egyet jelent a kiváló minőséggel. A márka alapvető küldetése, hogy az innovációt a lehető legmagasabb minőséggel társítsa. A nemzetközi szabványok teljesítésének bizonyítéka az ISO 9001:2015 tanúsítvány megszerzése, és számos ipari, illetve fogyasztói díj, amelyek megerősíthetik abban, hogy a legkiválóbb minőségű termékeket kapja.

A PRO kandallósorozat legfőbb előnye…

  • a szuper dizájn, hogy minden nap gyönyörködhessen a kandalló szépségében,
  • a tűz gyönyörű látványa, amely felmelegíti otthonát és a benne lakókat,
  • a lehető legnagyobb hatékonyság, aminek köszönhetően kevesebb tüzelőanyaggal is el tudja érni a kívánt hatást,
  • az innovatív műszaki megoldások,
  • a kényelem,
  • a biztonság,
  • a kiváló minőség,
  • az 5 év garancia.

A KRATKI PRO sorozatba tartozó termékcsoportok:

A KRATKI PRO kandallósorozat tehát minden olyan ügyfél igényeinek megfelel, akik biztonságos, gazdaságos és ökológiai eszközöket keresnek. Ez egy szigorúan kiválasztott termékcsoport, amelyért naponta dolgoznak, és amelyet a kandallóipar legjobb szakemberei ajánlanak.

Végül, de nem utolsó sorban a KRATKI PRO sorozat megalkotásánál ügyeltek, hogy a termék a természettel összhangban legyen, ezért a kandallók …

Magas színvonalúak

A KRATKI megtesz mindent annak érdekében, hogy környezetbarát termékeket alkossanak . Ehhez a legmodernebb technológiákat alkalmazzák, amik lehetővé teszik, hogy minimalizálják a környezetre gyakorolt negatív hatásokat.

Alacsony a károsanyag kibocsátásuk

A modern kialakítás és a kiváló kandallóparaméterek szinte nullára csökkentik a káros anyagok kibocsátását.

Modern házakba kiválóak

A KRATKI PRO kandallókat olyan modern típusú, passzív házakba tervezték, melyek mechanikus szellőztetéssel rendelkeznek, és amelyek csökkentik az ökológiai lábnyomot.

Nagy hatékonyságúak

A PRO kandallók nagy hatékonysága azt jelenti, hogy a fa elégetésénél maximális mennyiségű energia szabadul fel. Vagyis ennek köszönhetően alacsonyabb nyersanyag-felhasználás szükséges a maximális energia eléréséhez, ami pedig a környezet védelmét segíti elő.


 
Rendezés:
565.790 Ft -tól
574.650 Ft -tól
601.260 Ft -tól
669.540 Ft -tól
675.750 Ft -tól
680.180 Ft -tól
680.180 Ft -tól
698.810 Ft -tól
698.810 Ft -tól
698.810 Ft -tól
722.750 Ft -tól