THOR KANDALLÓKÁLYHA

Cikkszám: THOR
Központi raktár elérhetősége: 1 db raktáron
Gyártó: KRATKI

A Kratki Thor kályha igazi dizájnmodell, és modern megjelenést kölcsönöz a lakótérnek. A kályha letisztult vonalvezetése minimalista megjelenést eredményez, amely a kortárs stílust szolgálja. Ami azonban a Kratki Thor kályhát megkülönbözteti a hasonló modellektől, az a nagyméretű saroküveg, amely ügyesen beállítja a tűz színterét. A keret nélküli dizájnüveg különböző szögekből nézhető, és lehetővé teszi, hogy a hő messzire sugározzon a helyiségbe. Ezzel a stílusos kályhával környezetbarát és költségtakarékos módon gazdagíthatja lakóterét és fűthet is.

A Theo kályha nem csak a kialakítása felel meg a legmodernebb követelményeknek, fűtési technológiája is a legújabb szabványokon alapul. A környezet védelme érdekében a fatüzelésű kályha az optimális energiahozamot elsődleges, másodlagos és harmadlagos légáramlással éri el. A kéményhez való csatlakozás történhet a tetején vagy a hátulján. A Kratki Thor kályha 83%-os hatásfokkal 8 kW névleges hőteljesítményt ér el. Ez azt jelenti, hogy ez a kályha ideálisan alkalmas közepes méretű helyiségek fűtésére.

Tágas égéstér Acumotte és üvegöblítő rendszerrel

A Kratki Thor kályha égéstérét nagyvonalú méretei jellemzik, amelyek elegendő helyet biztosítanak akár 30 cm hosszúságú rönköknek is. Az égéstér kibélelésére akumottot használtak. A szilárd anyag hosszú élettartamot és izzó tüzet biztosít. És hogy mindig akadálytalanul láthassa a lángokat, a Kratki Thor kályha üvegkiöntő rendszerrel van felszerelve. Ezáltal a látóüveg nagyrészt mentes marad az égési folyamat során keletkező koromtól és koromrészecskéktől.

Az égéstérbe a hátsó falon lévő nyílásokon keresztül másodlagos levegő kerül, ami biztosítja az ökológiai égést. Ezenkívül egy üvegöblítő rendszer gondoskodik arról, hogy a koromlerakódás az üveg belsejében csökkenjen.

A kandalló pontos méreteit megtalálja ezen a linken: THOR MÉRETRAJZ

Az Ön tanácsadója a kályhák és kandallók témájában: 

Roland szívesen ad Önnek tanácsot a kályhákkal kapcsolatos minden kérdésben. Nincs megválaszolatlan kérdés, nincs megoldatlan probléma. Kollégánk szakkereskedőként részletesen tájékoztatja Önt portfóliónkról is. Kérdése van termékeinkkel kapcsolatban? Akkor forduljon hozzánk bizalommal az alábbi címen: 

E-mail: h.roland@mbkandallo.hu
Telefon: +36 20 240 0770
Színváltozatok
Fekete
750.830 Ft (591.205 Ft + ÁFA)
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
THOR KANDALLÓKÁLYHA
750.830 Ft (591.205 Ft + ÁFA)

Paraméterek

Füstcső csonk 150mm
Anyaga LEMEZ
Égési levegő Külső levegőre köthető
Burkolat Lemez
Névleges teljesítmény (kW) 8,0
A fűtési teljesítmény tartománya (kW) 5,5 - 10,0
Hőhatás (%) 83,0
A kipufogócső átmérője (mm) 150
Megfelel az ECODESIGN kritériumoknak Igen
Tüzelőanyag-típus keményfa, páratartalom ≤20%
Súly (kg) 160,0
Szén-dioxid-kibocsátás (13% O 2 -on) ≤ 0,10%
Füstgáz hőmérséklete (℃) 175,0
Maximális rönkhossz (cm) 30
Pollenkibocsátás (por) (mg / Nm 3 ) 38,0
Az EEI 109.32
Anyag acél
Szélesség (cm) 45,20
Magasság (cm) 130,80
Mélység (cm) 45,20

Csatolt dokumentumok

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!