A COOKIE-k (sütik) segítenek szolgáltatásaink helyes működésében. A szolgáltatásaink igénybevételével beleegyezik a használatukba. Megértettem
Termékek Menü
0

Többet szeretne tudni a kandallóépítésről?
Kövesse folyamatosan frissülő blogunkat.
 
Ön itt jár: > >

Kratki

Kratki
A KRATKI cég 1998 óta létezik a lengyel piacon. A dinamikus fejlődésnek a kiváló minőségű és időtálló termékeknek köszönhetően hamar Európa egyik vezető kandalló gyártó vállalatává vált. A KRATKI legfőbb célja, hogy a lehető legjobb minőségű termékeket állítsa elő kedvező áron és a lengyel márkát népszerűsítse egész Európában. Minden egyes gyártási lépésnek nagy jelentősége van a késztermék megjelenését illetően. A tervezők elsősorban a gyártás során a felhasználó biztonságát, a magas hatásfokot és az alacsony károsanyag kibocsátást veszik figyelembe.
A KRATKI fejlett, rendszeresen bővített és aktualizált gépparkjában többek között lézervágó gépek, CNC élhajlítók és robotosított hegesztőállomások működnek, amelyek részben automatizálják a gyártási folyamatot, így nagyobb teljesítményt tesznek lehetővé. Széles kínálatukban megtalálható több mint 160 öntöttvas kandallóbetét, 60 sarokkandallóbetét, 70 öntöttvas kályha, 200 vízteres kandallóbetét, 70 lemez kandallóbetét, 750 szellőzőrács, 370 biokandalló, 12 gázkandalló és 10 csempetípus.
 

Tekintse meg kínálatunkat, kérdés esetén keresse fel kollégánkat!